Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jooo! Je to přesně tak!

Dvakrát, třikrát i stokrát překonat pád na hubu má větší hodnotu než snadný úspěch.

Vzpomněl jsem si na dávnou písničku od skupiny AG Flek: "Tak to jezdívá"

https://www.youtube.com/watch?v=wjG1YGbfXaA

...

1 0
možnosti

P90e86t21r 20B17u56r66i78a93n

12. 7. 2019 10:48

Mám pro vás návrhy hesel:

Naše jídla jsou vypečenější než Zeman.

Zde vaříme bez dotací.

3 0
možnosti
Foto

Já už jsem v jednom blogu psal, Becheriovkova zmrzlina s tabackovou oplátku, MZ;-D

2 0
možnosti
Foto

U toho prvního případu jste si ale jednu opravdu zasloužit. Nabízet kosteleckou uzeninu ..... ;-DR^

1 0
možnosti
Foto

P57e75t31r 61O38m71e11l73k31a

11. 7. 2019 16:33

Filipe, to vznášení a následné dostávání po čuni nastává v každé profesi. Mohl bych o tom vyprávět:-)

4 0
možnosti
Foto

I86v31a98n 91M30a68r93e88k

11. 7. 2019 15:55

Soucítím s vámi pane Vracovský, holt život někdy uštědří nečekanou ránu, zrovna když to člověk vůbec nečeká, karma. . . . . Že by "pro dobrotu na žebrotu?" 8-oR^

1 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu :) V mém případě platí... škoda rány, která padne vedle ;-D

0 0
možnosti
Foto

R^;-) To muší bejt. Bez toho by ten život ani nebyl život, natož nový další vznášení se;-)

1 0
možnosti
Foto

Tááák, bejt pořád nahoře, jeden by ani nevěděl, že se vznáší :)

1 0
možnosti
Foto

My. co jsme již nějakou tu chvíli doma, vaříme pro naše drahé polovičky sami ( nenecháváme si donášet obědy z restaurace, anebo nedejbože z nějaké pečovatelské služby), zažíváme ty pocity euforie a občas i zhrzení a zmaru dennodenně. Důležité je, nenechat se odradit... Někdy - když to jinak nejde a strávník váhá, pochválím si své dílo sama, jindy, pokud se skutečně nepovede (např. připálí nebo přesolí), raději moudře mlčím... No jo," kdo nic nedělá, nic nepokazí..." Ale ta radost, když oběd chutná... A pokud se někdy ujme vaření manžel - chválím a chválím... Už ze samé radosti, že si to sám jednou zkusil... . Díky, Filipe. :-PR^

1 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu i fajn komentar:-)

1 0
možnosti

Jé, Filipe, Vy jste invenční člověk!

A však to znáte...není člověk ten...

Jen to nevzdávejte, a dál vymýšlejte tak, jak Vás to baví.

Hezky jste to napsal!

3 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu, vymýšlím o sto šest :-)

1 0
možnosti

Super, hodně dalších hodně dobrých nápadů. Musím se po vás poohlédnout, dobrý oběd by bodnul. :-)

1 0
možnosti
Foto

Díky moc, jsem už nějaký čas na volné noze, takže k "ochutnání" na festivalech, soutěžích, gastrovečerech apod.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 640
  • Celková karma 26,61
  • Průměrná čtenost 2160x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik