Děkujeme za pochopení.
P15e72t12r 53K27o65r15e33c35k83y
Zvláštní, učňovské obory v rámci své praxe příliš neadorujete, ale pokud mám možnost a finance se někde v těchto zařízeních najíst, neni to špatné. Poněkud horší je situace, když je potřeba opravit tepelný čerpadlo, nebo omítku, resp.čističku. Tak asi to nebude v souvisejících oborech sama sláva a spokojenost..
F33i88l81i40p 37V40r45a38c67o76v25s70k47ý
Dobrý den, no určitě to není zásluhou ministerstva... A bohužel na obory i v gastronii je min a min uchazecu...
.
F22i45l59i22p 73V70r95a59c80o13v30s80k79ý
Já se ještě vracím odpovědět trochu víc, neměl jsem čas... prostě mě mrzí zkostnatělý systém, jakoby si neuvědomoval, že se píše rok 2019. A ani sto akademických titulů nezaručí očividně podle těch materiálů základní znalosti, pro kuchaře jediného podstatného... technologií. recepty jsou jen soupisy surovin, zvládnutí technologií liší kuchaře od nekuchařů... díky za návštěvu
P88e79t25r 52K92o24r70e75c75k18y
..mě to zajímá, ale nic o tom nevím, zkuste napsat jak to funguje venku
F12i78l29i48p 90V59r30a44c35o89v17s67k53ý
Asi Vás zklamu, neumím říct jak funguje systém ekvivalentu učňovského školství v cizině... Asi se tam tedy taky potřebné počty zájemců nehrnou, dle toho jak poctivě luxují náš pracovní trh. Základní technologie přípravy pokrmů a kuchařské techniky jsou staletí dané zásady počínaje krájením, přípravou polévek, omáček, mas... Všeho co potřebujete při práci se surovinami, aby bylo možno dojít k dokonalému výsledku. Nejvíc jich samosebou dala světu kuchyně francouzská. Základem je co nejšetrnější práce se surovinou a právě ty části praktických zkoušek, které přišli z ministerstva, jdou přímo proti tomu.
P61e39t34r 51K84o61r58e57c48k45y
Díky za info,taky mám v rodině kuchaře ale ten moc mluvný není. Pěkný den
- Počet článků 640
- Celková karma 26,60
- Průměrná čtenost 2160x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...