Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nelíbí se mi, že na tomto blogerském webu začínají silně převládat blogy politické. Lidé mají různé názory na dění ve světě i doma, a články o politice je rozdělují - a navíc, vedou ke konfliktům. Kromě toho, podobné názory a rádoby satirické články, mají často jepičí život. Dnes jsou aktuální, zítra se hodí spíš do archivu nebo do stoupy.. Články, týkající se denního života společnost nebo jednotlivce, mají trvalejší hodnotu než různé výkřiky, na současné dění..Naši politici mění často názory rychleji než vlastní ponožky. Buďme nad věcí a nehádejme se pro nic za nic. Díky za pochopení, Dobrý den.R^:-)

2 2
možnosti
Foto

Milá paní Pantlíková, přímo v záhlaví tohoto portálu je zaklíkávací tlačítko pro zobrazování blogů o politice. Pokud je tedy nechcete vidět, stačí je zaškrtnout. Musím Vás ale tímto upozornit, že se nám může lehce stát, že při takovém případném nezájmu většiny o politiku (věci veřejné), nemusí v blízké budoucnosti být k vidění již žádné svobodné blogy.

3 1
možnosti
Foto

Ač také pravověrný rocker, odchovaný v rytmu skvělých bigbítových skupin od začátku 70tých let, děkuji za krásnou vzpomínku na tuto nádhernou ženu z naší podmanivé jižní Moravy a také na nedoceněnou skupinu Fleret! Kdyby to šlo tak tu karmu bych autorce článku za její závěrečná slova a vložený stream udělil mnohokrát. Nechť je Jarmile Šulákové země lehká.

Většina vskutku nesmyslných reakcí zbloudilých koblihářů i jiných zhusta postižených "pacientů," pohybujících se mimo hlavní téma, není podstatná. Poctu chvályhodné ženě absolutně nepochopili.

5 0
možnosti
Foto

Byl jsem asi duchem ještě při jiném článku, takže opravuji - autorovi bych karmu za závěr a vložené video dal mnohokrát. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Zeman včera na TV B mluvil rozumně a překypoval energií. Je jedním z mála politiků, kteří si troufnou "plout" proti proudu a právě takové osobnosti patří do čela.

7 1
možnosti

Tak servilnost vůči Číně mu čouhá z bot ...

4 0
možnosti

Zemanova logika - Prosím Vás, proč by Huawei špehoval třeba České dráhy - když Číňani provozují Maglev, superexpres do Hong Kong a "x" dalších jezdí 300 kiláků za hodinu. Co vy na to?

2 1
možnosti
Foto

Souhlasím a karmuji. Pan president opravu umí pohladit.

Jinak: mám radost, že pan Lička má již novou kategorii "vodvářkovský úlisný" styl. Je milé být kategorizován.

Já si naopak netroufám kategorizovat články pana Ličky o zlovolné US army, která ničí naší krásnou zem průjezdem několika džípů. A že by se našla hromada adjektiv.

11 0
možnosti
Foto

Díky všem za diskuzi, i těm co případně ještě přijdou, odpoledne zodpovím pokud se vyskytne něco neodkladného :)

1 1
možnosti
Foto

Jooo, prezident sjednotitel. Vlastně pardon, Sjednotitel s velkým "S" ;-D

5 1
možnosti
Foto

Tak on je Marku skutečně laskavý.... a své podporovatele sjednotit umí :) O víc mu nejde.

4 1
možnosti
Foto

"dva tábory slušných a lepších lidí" ;-)R^

5 1
možnosti

Bez urážky, pouze (doufám) můj názor.

To co píšete, stvoří kde kdo za tři piva. Dát to do veřejného prostoru ... hm. Když dojde na konkrétní rozpitvání článku, tak si to přiznejte ..

Oč těžší je napsat něco kvalitního, co člověka obohatí, něco mu dá, povznese ho, něco nového se dozví nebo ho donutí se zamyslet (viz Ortová, Slaninová a několik dalších blogerů a blogerek), to už chce mít něco v sobě.

Ale tyto "bezpohlavní" politické pamflety jsou pro nepolitologa učiněná katastrofa.

Asi jako instantní jíška. Vaše věc. Spíše by mě zajímalo, jestli dokážete alespoň z poloviny napsat něco tak skvělého, jako zmiňované dámy. Více mi to k Vám sedí. (No, tak karma nebude tak vysoká, no a co?)

Pište si co chcete, ale tento úlisně vodvářovský populistický styl Vám prostě nesedí.

Pěkný den i Vám.

:-)

2 5
možnosti
Foto

Tenhle Váš názor beru mnohem víc než většinu ostatních.Jasné vyjádření k tématu. Brát Vám jej rozhodně nehodlám. Jak píšu dole, snadné je mé politické blogy nečíst, nebo nečíst je vůbec. Někdy sem dávám historická výročí, někdy poezii, někdy něco z oboru a pak i takovéhle komenty. Takový jsem v reálu, jen proto, že mají vyšší čtenost se jim vyhýbat nehodlám.Nebyl bych to já.Pokud Vás to uklidní, nepovažuji se za politologa, ale plkala o politice... Ještě jednou přeji fajn den a jdu zvednout zadek a něco dělat...

6 0
možnosti

Jo jo, to si tu pár lidí zase zasyci...

4 2
možnosti
Foto

Dobrý den Marku, pokud jim to zlepší den, nemůžu se na ně hněvat...

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS