Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obdivuji Vás, že jste sebral odvahu to číst.

Vám R^

18 1
možnosti
Foto

Minus omylem, blbne mi tablet

3 0
možnosti
Foto

Mezi vším jiným je za podporou nynějších demonstrací v Paříži stará známá písnička Kremlu z dob studené války. Každý náznak rozvratu a nepokojů na "zlém, prohnilém Západě" byl komunistickou mašinerií srdečně vítán (a ze zákulisí býval také často přímo podporován a financován)

16 0
možnosti
Foto

Myslí, bohužel, ale on za to nemůže; rozum spíš zůstává stát nad tím, kolik lidí ty jeho politické bláboly - protože to vskutku jinak nazvat nelze, čte a taky karmuje - tedy s nimi asi souhlasí. To o čem to svědčí a co to dokládá, to je skutečně nebezpečné, jak víme z jednoho starého vtipu ... vám karmaR^

18 0
možnosti
Foto

Namístě je i vážné podezření, že klikáno je od webové brigády. Právě dnes byla zveřejněna zpráva našich bezpečnostních služeb o cíleném rozvratném působení Ruska, cíleném proti naší zemi. Dezinformace, dezinformační weby a jejich podpora, atd.

15 0
možnosti
Foto

Vyhovovalo by mi, kdyby redakce umoznila standartni nastaveni zobrazeni blogu bez tech, které neumožňují diskusi. Kdo ma zájem o neduskutujici verozvesty, necht si je najde ve chlivky pro ne urcene.

Pane Vracovsky Vam karma za to, ze se s tim zbabelcem patlate.

22 0
možnosti
Foto

To bych taky uvítal - blogy čtu často na mobilu v MHD, a tam to není patrné. Některá jména jsou profláknutá (jako ten, jímž se zabývá autor tohoto blogu), ale jiná ne tolik.

2 0
možnosti
MM

Pan Čermák je zahlcen nenávistí s vlastní ssebedestrukci se snaží přenášet i na jiné. Nevím jestli je nejlepší ho ignorovat, ale já už to tak dělám.

Co mám tedy ošetřeno,že nepůsobí v žádném Skautském oddílu, kde jsou má vnoučata.

18 0
možnosti
Foto

Pokud hysterie překryje argumenty, bude výsledek vždy špatný. Pan Čermák předložil argumenty. A stejně racionáně je mu třžeba odpovídat, jinak z toho vznikně záchvat.

1 18
možnosti
Foto

... netržeba - záchvat dávno probíhá a u mnohých, a jediný dostupný lék, nelze použít - v zájmu humanity;-DRvRv

8 0
možnosti
Foto

Karma.Tak já z Čermákova blábolu v šoku nejsem.Celou dobu zde tento infantilní "politolog" a ostuda všech skautu nesepisuje nic jiného....

21 0
možnosti
IB

I14v53o 49B75o49u53š42e

3. 12. 2018 10:25

Nechápu rodiče, co posílají k děti k Čermákovi. Obávám se že Foglar by mu nafackoval, co by mu udělal Baden-Powell se ani neodvažuji hádat.

20 3
možnosti
Foto

Možná jste si nevšiml toho, že právě Jestřába jsem se v několika svých posledních článcích zastával a bránil jeho práci před genderistickými cenzory.

1 6
možnosti
PJ

P90e75t26r 35J66í51l67e75k

3. 12. 2018 10:23

Nevím, jak se Čermák staví k pokračujícím útokům proti skautu, které se před časem rozjely na kremelských webech.

14 0
možnosti
JL

Mít názor, není žádné plácnutí do vody aby co nejvíc vystříkla. Názor se musí racionálně obhájit. Jinak je to pouhé plácnutí do vody. Dneska kdekdo říká, že má

názor a že má na něj nárok. To přeci nikdo nikomu neupírá. Pokud to není pouhé plácání, nálepkování etc. A to lze těžko vydávat za názor, natožpak racionální.R^

12 0
možnosti
  • Počet článků 641
  • Celková karma 26,44
  • Průměrná čtenost 2157x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik