Děkujeme za pochopení.
I24v25a 58D78o58l65a45n26s51k23á
Nektera z tech ocenenych jidel vypadaji jakoby je vytahli z odpadkoveho kose.
J48a40n63a 37M62e53l60i33š18o18v49á
Vďaka za svieži blog. Hneď by som si tie jedlá na tanieri dala-šikovní študenti.Pán Eichner je sympaťák. Jedálne lístky skvelé, zaujalo ma menu na oslavu Franca Jozefa-polievka ragut. Ten zvonček snáď mohol slúžiť na oznámenie platenia, na vidlicu sa mohlo niečo napichovať- možno mäso na nejaké ražniči a ten zaoblený šroubovák to tam má takú západku, netuším na čo, žeby na vykosťovanie, keď je ostrý? Tublatanka na záver je pecka.Krásny deň.
F23i81l89i80p 32V59r73a32c40o61v38s18k54ý
Díky za zastavení, v rámci Monarchie je to ikonická polévka původem z Maďarské kuchyně... odpovědi na hádanky jsou u pana Jiroudka :)
J29i47ř38í 54J36i81r49o79u65d68e15k
Co lahodí chuti i oku , k tomu snad už jen něco dost dobrého moku K ,,vercajku" v hádance nemohu nic dodat. Tam se musím podat
F91i46l90i12p 49V10r77a16c75o45v95s68k84ý
První "zvoneček" který se dával do mléka a když začínalo vařit zazvonil, takže se u něj nemuselo stát a hlídat.... Druhý předmět se namočil nejprve do rozpáleného tuku a následně těsta... výsledkem pak byl košíček který se z něj sundal, plnil a zdobil.... Díky za návštěvu Jiří....
J22a65n 76Š89i84k
Ano, ano, ano, gastronomie opravdu žije!!! Hezký den
F32i18l92i42p 15V31r77a81c35o98v42s25k31ý
Hezký den a opožděné přání z mé strany :)
R74i39c22h82a30r90d 61P59o12l78á98š32e78k
Oceněné jídlo na pohled hezké, ale dát mi někdo na talíř celou mrkev i s tím kusem zelenýho, tak by teda letěla. Lidi nejsou králíci.
F53i57l95i27p 31V94r79a75c12o80v47s20k81ý
Díky za návštěvu.... Mrkev je samozřejmě nejen tepelně opracovaná, ale i vychucená....
E36v77a 45S22á31d50e62c44k72á
Krásné kompozice, jedna báseň!
F51i41l42i59p 25V19r88a68c57o96v62s54k60ý
Děkuji básnířce že je :)
V47á69c49l85a82v 58K35u49n46f73t
Dobré papáníčko bude vždy dobré papáníčko a blaf bude blaf. Hodně věcí se dá oblbnout a okecat, jídlo ne.
Vašek
F36i84l69i45p 46V92r94a97c36o96v67s94k44ý
Díky Vašku....
- Počet článků 643
- Celková karma 25,75
- Průměrná čtenost 2150x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...