Děkujeme za pochopení.
I10v48a 63D55o80l90a36n71s31k23á
Nektera z tech ocenenych jidel vypadaji jakoby je vytahli z odpadkoveho kose.
J31a56n57a 72M42e56l78i86š46o26v83á
Vďaka za svieži blog. Hneď by som si tie jedlá na tanieri dala-šikovní študenti.Pán Eichner je sympaťák. Jedálne lístky skvelé, zaujalo ma menu na oslavu Franca Jozefa-polievka ragut. Ten zvonček snáď mohol slúžiť na oznámenie platenia, na vidlicu sa mohlo niečo napichovať- možno mäso na nejaké ražniči a ten zaoblený šroubovák to tam má takú západku, netuším na čo, žeby na vykosťovanie, keď je ostrý? Tublatanka na záver je pecka.Krásny deň.
F26i52l93i44p 83V35r82a12c29o40v47s52k39ý
Díky za zastavení, v rámci Monarchie je to ikonická polévka původem z Maďarské kuchyně... odpovědi na hádanky jsou u pana Jiroudka :)
J98i57ř73í 53J14i29r18o25u77d85e97k
Co lahodí chuti i oku , k tomu snad už jen něco dost dobrého moku K ,,vercajku" v hádance nemohu nic dodat. Tam se musím podat
F85i78l13i60p 71V73r18a91c21o64v46s13k86ý
První "zvoneček" který se dával do mléka a když začínalo vařit zazvonil, takže se u něj nemuselo stát a hlídat.... Druhý předmět se namočil nejprve do rozpáleného tuku a následně těsta... výsledkem pak byl košíček který se z něj sundal, plnil a zdobil.... Díky za návštěvu Jiří....
J55a51n 46Š47i20k
Ano, ano, ano, gastronomie opravdu žije!!! Hezký den
F12i25l19i29p 12V57r30a23c91o21v63s78k66ý
Hezký den a opožděné přání z mé strany :)
R15i31c32h40a54r32d 55P40o73l61á54š85e96k
Oceněné jídlo na pohled hezké, ale dát mi někdo na talíř celou mrkev i s tím kusem zelenýho, tak by teda letěla. Lidi nejsou králíci.
F70i15l75i69p 88V66r75a55c39o57v81s95k38ý
Díky za návštěvu.... Mrkev je samozřejmě nejen tepelně opracovaná, ale i vychucená....
E41v97a 97S46á90d97e46c24k25á
Krásné kompozice, jedna báseň!
F79i56l92i63p 88V37r94a75c36o93v59s80k18ý
Děkuji básnířce že je :)
V61á71c95l16a90v 38K75u92n81f72t
Dobré papáníčko bude vždy dobré papáníčko a blaf bude blaf. Hodně věcí se dá oblbnout a okecat, jídlo ne.
Vašek
F36i26l98i75p 62V18r93a98c24o67v54s34k28ý
Díky Vašku....
- Počet článků 641
- Celková karma 26,44
- Průměrná čtenost 2157x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...