Děkujeme za pochopení.
J89a49n26a 65M25a30j79o34v65á
Filipe... Takových pojmů, co jsem ani neslyšela, natož abych umělá uvařit!!!
Či kurzy pro dospělé zvědavé? Kuchařská polepšovna??
F58i49l76i93p 60V66r31a90c14o53v45s73k19ý
Sám se chodím polepšovat pořád... kdo chvíli stál, již stojí opodál... díky
Z33d19e47ň76k88a 98O68r83t34o64v35á
Filipe, blahopřeji Vám ke stříbrné medaili!!! Moc pěkná akce a stejně pěkně jste napsal článek. Mě zaujala šťovíková drobenka, brambory pečené na seně a samozřejmě pastrami.
D21a20v70i44d 76V98l85k
Paráda Filipe dostaneš příští cenu redakce za chuťový přínos blogu Idnes
F13i26l40i92p 55V76r52a90c35o96v21s34k84ý
Díky Davide, přivezl bych něco ochutnat, ale v pátek jsem byl do noci a sobota v pět ráno na značkách, to skloubit se srazem nešlo
V61o71k90o50u66n 43V53l29a55d34i86m90i39r
Skoda, kdybych to byl bejval vede, bejval bych prijel ochutnat. vsechno to vypada oc jedle.
F31i35l38i73p 59V83r86a23c76o14v86s22k96ý
Díky za zastavení alespoň virtuální... a někdy třeba osobně :)
M72a14r97e16k 27T80r27i97z59u78l78j70a84k
Krása, Filipe! A v každém případě, brambory pečené v seně mě hodně zaujaly. Nemám jinou volbu, než si nechat kousek zahrady trochu víc zarůst a pak posekat kosou, abych měl vlastní voňavé a naprosto čerstvé seno.
F10i59l32i47p 76V85r97a12c79o96v13s71k67ý
Díky Marku, určitě, kousek voňavého sena není vůůůbec k zahození
M23a29r84e67k 13V37a69l70i48č31e49k
To mi už nedělej! Brambory na sene a pastrami. Grrrrrrrrr
M65a20r36i98e 69Š34í11p12k54o23v13á
Filipe, to je proklatě jedlý blog!
Moc dobře to vypadá, a tak to asi i chutnalo:-))
Pěkně jste to popsal!
- Počet článků 640
- Celková karma 26,61
- Průměrná čtenost 2160x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...