Pro zapojení do diskuse musíte mít oprávnění diskutovat.
Z56d55e27n88k83a 84S40v41o32b49o24d21o39v40á
Osvícená/ý vedoucí stravování + perfektní spolupráce s vedoucí kuchařkou/řem, to je asi základ + nebát se vyzkoušet nové receptury. Na tom se dá stavět.
M12a68r97t12i52n 32R96a63k69o66u59š
Chuť je strašně specifická věc a formuje ji prostředí. Je to extremně dobře vidět na dovolený co místním chutná a nám moc ne. Ale je školním jídelnám já osobně vidím obrovský problém v tom, že někdo rozhodl, že každé jídlo ve školní jídelně musí být zdravé a vyvážené. Proč nemůže být 2-3x do měsíce jídlo naprosto nezdravé, ale přesně to co děti chtějí jíst. Zdravotně by jim to naprosto neublížilo a možná by pak i fonty jídelny chodili raději. A ještě jedna věc luštěniny mám moc rád, ale přesně ty verze co už vypadají, že někdo minimálně jednou snědl.
M82a68r70t26i38n 15F80a34l63t80ý47n
Za mne bývalo největším blafem hovězí s vařenou mrkví s bramborem; naopoak nejvíc jsme miloval "co týden dal" neboli čevabčiči ze všeho, co se ten týden nesnědlo a vhodně okořeněné spolu skrájenou cibulí a tučnou hořčicí to nám parchantům nejvíc chutalo.
Děkuji za připomenutí některých mílníků dětství většiny přítomných.
J27i67ř66í 71J68i96r41o10u25d86e11k
Tak. Ač nejen dětství a školních, ale i závod. jídelen
J96i48ř57í 10J60i59r24o70u91d84e60k
Představte si, představte si, co ...(Šlitr)
- Počet článků 644
- Celková karma 25,36
- Průměrná čtenost 2147x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...