Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kocáb je výborný hudebník. Jediné, co na něm vnímám ne zrovna pozitivně, je to, že hudebním myšlením zůstal v 80. letech minulého století, jak je slyšet i na jeho albu Aftershock nebo Aftershocks, přesný název se mi plete.

Každopádně album Povídali, že mu hráli ve spolupráci s Michalem Horáčkem nahrál a nazpíval výborně a Sebatián je pro mě jedním ze dvou vrcholů toho alba.

1 0
možnosti

Snad Vám pane Vracovský dojde, jakou hloupost jste napsal stran té Osvětimi níže. Ona ta realita na Ukrajině je trochu jiná, než se domníváte, když tu ČT nepřepnete a nepřepnete. O čemž ví celý svět, nejen on i takové instituce jak jsou v USA Stratford či RandCorporation. Vy sám nepochybně plně podpoříte profesora historie Kyjevské národní univerzity Borysenka, který tento týden na Ukrajině na síti META zveřejnil obsáhlý komentář o vysokém věku vojáků Ukrajinské armády, a celý svůj odborný text uzavřel hodnocením, že nevyhnutelná smrt většiny mobilizovaných mužů ve věku nad 40 let, buď ihned na frontě, a nebo v důsledku jejich zranění později v týlu, bude mít na budoucnost Ukrajiny velmi příznivý vliv, protože se jejich smrtí prudce sníží veřejné zdravotní, penzijní i sociální výdaje, a klesnou ceny nemovitostí. Podle výpočtů profesora Borysenka, ukrajinský muž po dosažení věku 40 let přestává být pro stát přínosem, protože děti už vychoval, daně už zaplatil, a jeho odvody do státní kasy se budou už jen snižovat, kdežto jeho požadavky na léčení, na sociální podporu a na důchod budou už jenom růst! Proto je podle výpočtů profesora Borysenka pro ukrajinskou ekonomiku výhodné, nechat tyto muže, aby zemřeli v boji proti Putinovi, a přestali zatěžovat svými rostoucím životními náklady ukrajinský státní rozpočet! Profesor Borysenko se stal ihned terčem všeobecného vzteku, a Ukrajinci jej začali hromadně obviňovat, že je Hitlerův kazatel, a ne profesor historie, a donutili ho, aby příspěvek smazal!

https://bukvy.org/post-profesora-knu-pro-serednij-vik-cholovikiv-u-zsu-vyklykav-oburennya-korystuvachiv-soczmerezh/

0 2
možnosti
Foto

Mé prosbě jste nevyhověl, od příště Vás budu mazat. Díky za pochopení.

1 1
možnosti
Foto

Díky všem za návštěvu a pěkný den ...

1 0
možnosti
Foto

Karma. Vám i Kocábovi

3 0
možnosti
IL

I88v90a80n63a 88L43a61n85c88e

20. 2. 2024 23:04

Michal Kocáb se mi vždycky líbil, jeho hlas, jeho styl

3 0
možnosti
Foto

Ako pred novembrom ’89 bolela poniektorých nesloboda, tak dnes boľačky nemalému počtu ľudí spôsobuje sloboda. Nie sme ochotní a schopní uniesť slobodu druhého. A to nás robí nešťastnými.

0 0
možnosti
Foto

Já bych přál všem hezký večer bez Rusů na Ukrajině.

Vašek

1 0
možnosti

Nemyslím si, že Michael Kocáb je kontroverzní, je jen a jen poctivý. Neznamená to, že se v něčem nemýlí. Rozumím a chápu Vaše „husiny“. Já mám daleko větší husiny při této písni z roku 1986

Originál:

https://www.youtube.com/watch?v=1q-Ga3myTP4

Česká verze:

https://www.youtube.com/watch?v=IHNzncQJjBM

1 0
možnosti
Foto

Doufejte že k nám Rusové nedojdou. Třeba těch lidí v Izjumu se nikdo neptal.

1 0
možnosti
Foto

J59a96n 96Š90i86k

20. 2. 2024 18:36

Hezký večer

0 0
možnosti
  • Počet článků 644
  • Celková karma 25,15
  • Průměrná čtenost 2147x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik