Diskuse
Jídlo kam se podíváš......
Děkujeme za pochopení.
I36v74a39n96a 49D50i95a60n45o57v50á
Zítra budou škubánky. Už jsem se rozhodla!
F21i46l26i81p 73V61r50a85c94o61v74s66k70ý
Pěkné ráno, to je víc než dobrý tip :)
V21e15r59o54n47i95k18a 27V60a34l19í53k67o38v13á 80Š33u59b23o53v44á
Mńam. Přestala jsem skoro jíst a držím suchý únor. Tak se alespoň podívám.
F87i69l91i86p 53V67r15a88c37o61v17s67k20ý
Já se snažím už nějaký čas nevečeřet, tak si občas pustím nějaké jídlo na obrázku :)
H38o45r46s15t 96A60n41t92o85n 90H71a29s93l21b82a24u38e24r
Naprázdno jsem polkl
Š85á56r98k66a 44M27a62t61y22á50š11o78v29á
škubánky - to jo,ty bych si dala..granatýr (po našem) jsou erteple,těstoviny a cibule na paprice... nazdobené to máte krásně, mrkev jste Ivaně Lance popsal tak,že jsme tu jeji chuť cítila na patře...v Plzni říkáte..hmmm, jen Vás tam najít....
Š67á59r55k32a 74M97a46t63y50á67š15o11v78á
poslyšte, nevařil jste u té námořní blikající lucerny?
I65v79a58n39a 83L85a48n60c59e
Páni, tolik řízků, tím bych nepohrdla. S tou mrkví jste mě dostal. Mám ráda zeleninu, miluji mrkev, ale aby si někdo myslel, že jsem králík a za velké peníze mi na talíř překřížil několik mrkví...? Tak ty jitrničky byla jiná... potěšil jste žaludek, kde že to děláte?
F34i22l43i17p 94V86r84a71c46o66v84s45k41ý
Dobrý den vinšuji, gastronomie má spousty podob. Vícechodová degustační menu pak jsou založená na intenzivním prožitku. Než došlo k překřížení těch karotek proběhla jejich úprava sous vide s máslem a bylinkami, pak se flambovali v pomerančovém karamelu aby každé sousto byl zážitek. Jak soutěže, tak zabijačky jsou z mé práce pro jednu z plzeňských hotelových škol kam chodím učit....
V75á97c32l18a30v 34K42u88n89f36t
Pro člověka, který se snaží hubnout absolutně nevhodný blog.
Vašek
J41a53r71o47m10í83r 41Š90i48š55a
Díval jsem se pozorně, ale smažáka jsem patrně i tak přehlídl
F10i35l19i38p 88V96r23a70c93o39v70s43k58ý
Zdravím Jaromíre, smažák si samozřejmě zaslouží víc než jen fotku, bude jedním z hrdinů dalšího blogu o národní gastronomii až ho dopíšu. ( Datem se nesvazuji, až to přijde, tak to přijde :D )
J49i67ř33í 25J86i89r68o64u80d80e16k
Ty vrahůůůůůůůůůů! Ále, kdo nefutruje, to snad nemůže bejt ani Čech
F87i79l70i50p 89V52r53a29c30o81v35s37k15ý
Jiří jídlo je, řekl bych téma až mezinárodní :)))
- Počet článků 644
- Celková karma 25,45
- Průměrná čtenost 2147x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...