Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Polemizovat s názorem je ztráta času. Tak jen pár faktů. V průběhu války na Ukrajině angažovalo hráče z KHL několik týmů. Minimálně Třinec, Vítkovice a Hradec (můžete si to ověřit). Jediné Kladno reagovalo opravdu bleskově - smlouvu ukončilo během dvou dnů, kdy Hudáček za něj neodehrál ani minutu. Ostatním to trvalo mnohem, mnohem déle. Přesto se právě Kladno stává "low hanging fruit", do kterého si každý kopne. Nevíte proč? Že by v tom byla ta česká malost - totiž svézt se po někom opravdu úspěšném, zde po našem nejlepším hokejistovi všech dob?

0 2
možnosti
PK

Ne. Nelze to ověřit. Hledal jsem to hned na několika sportovních kanálech. Vím akorát o "no name" hráči z Vítkovic, který tam již nehraje. Na dotaz o hráčích z KHL v České extralize strýček Gůgl nechce odpovídat.

Jistě poskytnete odkaz. Děkuji.

1 0
možnosti
JJ

Už i Jarda snad konečně pochopil, že každý dobrý čin musí být po zásluze potrestán a činíš li čertu dobře, peklem se ti odmění. Myslím tím ty vygumované fans z kotle.

Samozřejmě, že v tomto případě vůbec nejde o vyhazov z práce kvůli politice. Horší než za komančů...

1 5
možnosti
Foto

Jurčáku, i kdyby to bylo jenom stejné, a ne horší, než za komančů, tak už sedíš. Tak neplácej hlouposti.

5 0
možnosti
Foto

Já vám naopak píšu, že máte naprostou pravdu a dávám karmu.

JJ je samozřejmě možné brát i tak, že si to neuvědomil, myslím, že sám v KHL působil. A pokud ano, tak to ale bylo v jiné době a naprosto jiných souvislostech.

1 0
možnosti
Foto

Díky všem za vstupy. Cením si času stráveného u mého blogu a přeji fajn večer .

5 0
možnosti
TB

Ač mi je postoj Hudáčka naprosto protivný a nesouhlasím s ním, tak jsem dalek chtít, aby někoho za jeho názor vyhazovali z práce. To svého času dělali komouši a jak je vidět, je to tu zase....

6 4
možnosti
OU
RM

Nic proti tomu co jste tady napsal, ale chybí mi tady vaše vyjádření k účasti sportovců států NATO na soutěžích konaných v době války s Lybii, Iránem, Afganistanem nebo i při napadení Srbska. Měl byste být objektivní a měřit stejným metrem.

3 14
možnosti
DR

Ale ne ne, tohle byly přece poslové dobra a mírové holubice.

6 5
možnosti
Foto

J52i55r38i 14C94i59z

6. 1. 2024 13:32

Celkem rad vase prispevky ctu, ale je zrejme, ze o r.68 nevite nic, protoze jste jeste nebyl na svete. A propaganda s lidmi dela svoje. Tehdy jsem byl v zakovske kategorii ve sportovnim klubu mimo Prahu a hlava mi slouzi dobre, jen pro vysvetleni. V ramci KSC se tehdy vyprofilovaly dve frakce, jedna vedena komunisty Dubcekem, Cernikem a Smrkovskym proti stalinisticke frakci Bilak, Indra a dalsi. Vedouci ulohu KSC nikdo z nich nechtel zpochybnit nebo zrusit, navic nomenklaturni kadry NF mely obslapnuty vsechny klicove funkce ve state. Hlavni udalosti se tehdy pekly v Praze, v ostatnich castech statu vc. Slovenska tento boj nemel temer zadny vyznam, vse jelo stale podle Benesovych dekretu a jejich pokracovatelu. V klubu se absolutne nic nedelo, predsedou byl reditel firmy a samozrejme clen KSC stejne jako vsude v jinych klubech. My jsme zacinali s pripravou na sezonu jako v predchozich letech. 21.8. brzy rano me maminka vzbudila, ze nas prepadli Rusove abych mazal do fronty na chleba. Do skoly jsme sli od zari jako kazdy rok. Nic se nemenilo, jen do mesta prijelo par stovek Asiatu v uniformach bolsevicke RA. To bylo vse. V r.69 to bylo horsi, protoze do ulic nastoupily Lidove milice, coz byly pokracovatele Rudych gard z r.45 a mely udajne pokyn i strilet do nejakych protestujicich. Hrac Jagr ma opravdu velke jmeno v zamori, ale byl taky trochu herec s c.68. V mancaftech NHL hraje stale hodne Rusu, kteri se evidentne boji nejak ostreji vystoupit proti agresi Ruska, protoze maji stale pribuzne doma v Rusku a ti by mohli na jejich prohlaseni doplatit. Nekteri uz maji americke obcanstvi (Malkin) a stale si davaji pozor na politicke prohlaseni. Vy, na jejich miste byste jednal uplne stejne. Nezatahujte prosim tuto propagandu do sportu, to se delo v socialismu a nevracujme se zpet. Nedavno mela zde zpivat uzasna mezosopranistka Anna Netrebko a necivilizovane manyry ji zabranily zde predvest sve umeni.

6 9
možnosti
MD

Netrebko se nezrekla sve podpory Putina. Tezko rict, nakolik je to strach, nakolik kalkul, nakolik laska k vudci. Ma to samozrejme tezsi nez no names.Ale nechat ji zpivat u nas by bylo plivnutim do tvare Ukrajincum. "Necivilizovane manýry" tady predvadi nekdo jiny.

12 6
možnosti
  • Počet článků 644
  • Celková karma 25,49
  • Průměrná čtenost 2147x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik