Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky všem za návštěvu a diskuzi.... Pěkný zbytek neděle F.

0 0
možnosti

Filipe, máme to podobně. Já už jsem dříve v některém svém blogu napsal, že jsem chtěl osobně navštívit Treťjakovskou galerii a Ermitáž, přičemž dneska vím, že tam nikdy nepojedu.

2 0
možnosti
Foto

Filipe, dobře napsané jak také jinak

0 0
možnosti

Když už jste zmínil ten Katar - jeden z největších sponzorů Hamásu. Nebyla to náhodou naše nynější demokratická vláda, která Kataru podlézala kvůli plynu?

7 3
možnosti

S tím se holt musíme smířit, že ne každá země produkující plyn je demokratická. Nicméně Katar nás nemá na seznamu nepřátel, chcim5íre. Ostatně zrovna ty bys nejraději russovi zalezl do zemljanky. Pro chytré cenzory, zemljanka=obydlí.

5 7
možnosti

V anketě pod článkem na iDNES.cz se zatím 88% hlasujících vyjádřilo proti účasti ruských sportovců na OH.

6 2
možnosti

Skvělé psaní. Díky. Ukazuje se, že představitelé sportu patří mezi nejzkorumpovanější. Proto jsem skromnější a neberu to jako výhru Rusů. Nesmí tam kolektivní sporty, členové vojenských klubů...je to polovičatost, ale může to udělat problém uvnitř Ruska.

3 0
možnosti
Foto

Chléb a hry. A byznys. Nakonec, to vše bylo a je vždy(!) politikum. Vždytˇ i u tzv., často citovaného ,,řeckého scénáře" byla souvislost i s OH.

1 0
možnosti
Foto

Olympiádu máme skrz státní podporu už předplacenou, to jestli na ní budeme koukat nebo ne je každému šumák. Povolením startu ruských sportovců je takový signál o konci války, akorát to zapomněli Ukrajině říct.

1 0
možnosti
Foto

Ani války nejsou věčné.

0 0
možnosti
Foto

Olympijské hry mají dlouhou historii v účasti různých individuí. Zúčastnil se jich i takový "lidumil" jako byl Nero.

Vašek

4 0
možnosti
Foto

Někdy se musí začít. Od války na Ukrajině by mělo začít platit, že občané země, která vojensky napadne jinou se nebudou moci kolektivně ani individuálně účastnit žádných mezinárodních sportovních akcí.

4 3
možnosti

A proc by se melo zacinat zrovna tady? Cim je tato valka horsi/lepsi nez ty minule? Ja jsem proti jakekoliv valce, takze samozrejme i teto, ale bohuzel valka na Ukrajine, kdyz se podivate do velmi nedavne minulosti, neni nic neobvykleho, bohuzel.

A pokud by melo platit "kazdemu stejne", tak by se musela vyloucit Saudska Arabie za masakry v Jemenu, Izrael za rovnani Gazy se zemi, USA za soucasne vyboje v Syrii. Pry tam USA vojaci nejsou, ale pred par tydny se vztekali, ze jejich vojaci v Syrii byli napadeni pro Iranskymi silami. A asi by se toho naslo i vice, pokud by se melo tedy zacinat od Ukrajinske valky. Ta ale zacala v roce 2014, ne 2022. Ale ty dalsi valky nejak nevadi, zajimave je, ze vadi zrovna tahle valka na Ukrajine.

Jinak uz to tady bylo v minulosti, v dobe agrese NATO proti Jugoslavii byla "zlotrila" Jugoslavie vyloucena ze zapasu FIFA. Coz je tedy dost ironicke, kdyz to byla Jugoslavie napadena zememi NATO a ne obracene.

0 1
možnosti
  • Počet článků 645
  • Celková karma 24,96
  • Průměrná čtenost 2144x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik