Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pravda, ty časy, kdy stál litr Myslivce stovku, jsou dávno ty tam.

0 0
možnosti
Foto

Filipe, škoda že to časové tempo nelze zbrzdit. Vychutnávej víkend vestoje nebo v sedě bezpečně!

3 0
možnosti
Foto

Díky, taky užij víkendu Horste :)

0 0
možnosti
Foto

Filipe, od té doby, co mi Majky otočil koleno (23.12 pod stromeček jsem dostal fofr klacky) a já musel na třetí operaci, už se zásadně nekloužu. To nechám mladším.

1 0
možnosti
Foto

Pali Hamel a Medulienka

3 0
možnosti
Foto

Slovenčina je super na poslech ...

1 0
možnosti
Foto

Také se již nekloužu. Možná tak očima.

Vašek

2 0
možnosti
Foto

Tak pevný krok přeju :)

1 0
možnosti
Foto

Ten titulek má krásný přesah. Tak se pořád neomlouvejte.

1 0
možnosti
Foto

Má no, ono se to celé dá vzít jako velká metafora :)

1 0
možnosti
Foto

Je čas nasypat ptáčkům.

3 0
možnosti
Foto

Oni mají, krmítko je jen to malé zelené, to velké prázdné je truhlík kde je ukotvené. Ale hlavní "krmná plocha " je na balkonu :) Sem se stavují návštěvníci , kterým gangy sýkorek a vrabců nevyhovují...

1 0
možnosti
Foto

No jo, u nás se pádu říká hodit tlamu...i když to je většinou rameno, bok, koleno...pokud se člověk zvedne a jde dál, nic se vlastně nestalo

3 0
možnosti
Foto

Ano, u nás tu tlamu ještě nahrazujeme slovem od d ... Jaromíre :)

0 0
možnosti
Foto

A dvě ,,pořekadla" navrch. ,,Upadnout můžeš, vstát musíš!" a ,,Co tě nezabije, to tě posílí."

4 0
možnosti
  • Počet článků 644
  • Celková karma 25,51
  • Průměrná čtenost 2147x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik