Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pujdu se mejt, pozhasinam, co bude dal? Chtel jsem to rano, kdy cet jsem zas mejnstrym, hodit hned savli a zas poslouchat beat. Pro jednu pitomou valku, pro uprchliky, drzej nas u h..y a svobody fuc, ted je mi to lito.

0 0
možnosti
Foto

Je to o charaktere. Ale keď niekde človek migruje alebo emigruje alebo sa presídli mal by sa prispôsobiť tej mentalite, kde sa nachádza a niekedy je to problém.

0 0
možnosti

Ten problém vidíte i ve statistice?

Vraždy na 100 000 obyvatel Ukrajina 19 Česko 1.36

Úmyslné ublížení na zdraví na 100 000 obyvatel

Ukrajina 216.7 Česko 40.6

1 0
možnosti

Polskem zase cloumá nevídaný letní skandál. Ukrajinec žijící v Polsku, který měl dvojnásobný soudní zákaz řízení, totálně opilý, srazil ve městě, kde byla povolena rychlost 30 km/h, Fordem řítícím se osmdesátkou, 21-letou ženu. Ta nepřežila. Poláci k tomu poznamenávají, že jen za leden až květen bylo v Polsku jen za trestné činy už obviněno 2 288 Ukrajinců! Nutno podotknout, že polská média tyto trestné činy cizinců velice rády propírají a je pozoruhodné, že nikdy nezapomenou zdůraznit národnost pachatele a policie o ní také vede podrobné statistiky. U nás už několik let ministerstvo vnitra národnost pachatelů zásadně neudává - maximálně s dozvíme, že to byl cizinec.

7 4
možnosti

To jsou metody bolševika, kdy předpokládal, že není informace - není problém. Naštěstí v jeho dobách to docela šlo. Rozhlasové stanice byly účinně rušeny a ty internety ještě nefungovaly.

4 2
možnosti
Foto

Dala jsem karmu a napsala jsem to už v příspěvku, který byl nejspíše první v diskusi, ale byl smazán. Vím určitě, že ho nesmazal autor, takže ho smazali cenzoři. Co nevím je to, proč ho smazali. Cenzura je zde pomalu stejná, jako za Putina v Rusku.

5 10
možnosti
Foto

Často mizí celé vlákno třeba i kvůli odpovědi.... Se slovem cenzira hrozně moc mrháme... stejně jako s většinou " Velkých slov"

0 0
možnosti
Foto

Představ politických bodů je vždy lákavá, Filipe, Tahle navíc nic nestojí.

Je třeba, abychom si zvykli na to, aby zprávy byly, že tento jedinec (jméno a přijmení), provedl ohavný čin. A je jedno, jestli je to Čech, Rus, Ukrajinec, Rom či tčeba Žid.

Jen tak se posuneme dále.

2 0
možnosti

Jakmile do čehokoliv - i naprosto zbytečně - přidáte slovo Žid, dostane to hned jiný náboj viďte.

Věci spolu souvisí a zahalováním souvislostí umožňujete vzniku panických zpráv a následně hysterického jednání, které se jak známo může vybouřit i na skupině/národu, který si to nakonec ani nezaslouží. Jedině regulérní uvádění souvislostí je cesta ke zdárnému cíli - výchově lidí přirozenou cestou. Nebo se chcete vrátit do let minulého režimu, kde i tráva klidně mohla být z nařízení strany fialová ?

6 0
možnosti

J80a26n 79R28á81ž

12. 8. 2023 15:53

Dobře napsáno. I s tím přeháněním se žlutomodrým zabarvením skoro všeho.

Znám vesnici, kde se vybral vloni skoro milion na podporu ukrajinských uprchlíků, ale starosta za to, že z radnice sundal Českou vlajku a nahradil ji Ukrajinskou, dostal při veřejném jednání zastupitelstva od lidí pěkný "kartáč".

Podporovat Ukrajinu v boji s Ruskem je standardem myšlení většiny občanů, alespoň si to myslím, a v mém okolí neznám nikoho, kdo by to odsuzoval , ale teatrální projevy, které dění na Ukrajině mnohdy provází, lezou krkem hodně lidem.

15 1
možnosti

Souhlas, ten starosta to nevyřešil dobře. Pověsit ukrajinskou vlajku vedle české je v pořádku, ale sundávat kvůli tomu českou není moudré.

5 0
možnosti

tak u tak velké migrační vlny se muselo předpokládat, že nepřijedou pouze doktoři a inženýři. Co teď? já osobně bych byl pro,aby migranti JAKÉKOLI národnosti ,kteří se u nás dopustí trestného činu byli bez jakýchkoli okolků , tzn. ihned odsouzeni a vysláni zpět. ten chasník z UK by mohl vyfasovat na cestu maskáče a blembák, a nechť své hrdinství předvede v zákopu.

15 0
možnosti

J23a95n 81R22á36ž

12. 8. 2023 15:54

Dobré řešení!

3 0
možnosti

Je odporné, že se této plzeňské události pokusili politicky znežit Kateřina Konečná a Tomio Okamura. Opět se ukázalo, že KSČM a SPD jsou žumpou české politiky.

5 7
možnosti
Foto

To není odporné, to je logické.

3 0
možnosti
Foto

Díky všem za návštěvu, mám krapet rozpracováno, ale určitě se stavím na zajímavé podněty zareagovat...

6 0
možnosti
  • Počet článků 645
  • Celková karma 24,83
  • Průměrná čtenost 2144x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik