Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky všem dislutujicím za návštěvu a některé skutečně pozoruhodné komentáře. Co se týče pana Sklaicného, ona to není reakce konkrétně na něj, i když co se týče jeho osoby mi zůstává záhadou jak se úplně normální člověk, odborník na svou tématiku a srdcař propracuje až do pozice, do které se propracoval....

0 0
možnosti
Foto

Filipe, hneď zrána ste ma pobavili, aj tento štýl písania Vám sedí, ešte by som doplnila čaputova 58,4 versur ševčovič 41,59. Len prosím, kôli jednému neveriacemu primátorovi nepripaľujte Vaše skvelé pokrmy:-) U Vás boj zrejme bude pokračovať až do parlamentiek,,, u nás je stále tiež:-)

1 0
možnosti

Já bych to tak nedramatizoval.

Zajisté někde mohlo dojít při sčítání k nějaké manipulaci, ale tak velké rozhodně ne.

Už po prvním kole bylo zřejmé, že všichni voliči neúspěšných kandidátů dají v druhém kole svůj hlas Pavlovi. Už z tohoto důvodu bylo druhé kolo jen formálním potvrzením předpokladů.

:-/

0 0
možnosti

Při sčítání může dojít k manipulaci pouze pokud se na tom shodne celá komise, tedy prakticky nikdy. Materiály k volbám, tedy i sčítací papíry a samotné odevzdané hlasy se uchovávají po 2 volební období a kdykoliv si je může někdo nechat ověřit. Potom co se dané skutečnosti přepíší do počítače (ve volební místnosti) a všichni členové komise je opět potvrdí svým podpisem (tisknou se potvrzení správnosti údajů) už nelze s daty manipulovat (jsou to kriprované soubory s vlastní kontrolou integrity, navíc se musí odevzdávat ve 2 lidech pro podpisy při předání). úředníci na sběrném místě pak pouze soubor nahrají do systému ČSÚ (opět po kontrole integrity dat).

Osobně po práci ve volební komisi po mnoho voleb si myslím že náš systém lze napadnout velice těžko ve velkém měřítku, ovlivnit pár okrsků tím že dáváte peníze za lístky lze (pokud máte opět v komisích "svoje lidi" kteří zkontrolují zda si podplacený volič nevzal novou sadu lístků ve volební místnosti), ale to se rychle "rozkecá" a na ovlivnění celých celostátních voleb je to dost finančně náročné, o tom, že vás může kdokoliv morálnější napráskat hned.

1 0
možnosti
Foto

Je-li tomu tak, nelze se nezeptat. Jak to má vytušit čtenář, který o této zprávě neví? Férové by bylo o tom takto nevědomého jedince v textu uvědomit. To co šíří náměstek Skalický nebylo v době, kdy autor článek zveřejnil, zase tak všeobecně známé, obávám se.

2 0
možnosti
Foto

Bude to zakopavani prikopu pokracovat? Nebo je treba ten priklon k dobru utuzovat i humorem? :-)

0 0
možnosti
Foto

R^;-DJo. holt, když musíš, tak musíš;-)

1 0
možnosti

Humorné. Zasloužená vtipná karma ;-DR^

2 0
možnosti
Foto

I54v53o 66C13i70l54i89c87h

31. 1. 2023 7:13

Z hlasů pro Petra Pavla nebyl připočten Andreji Babišovi ani jeden jediný? A co tyhle hlasy?

"Volební komise v jednom z okrsků v pražských Bohnicích omylem připočetla hlasy v prezidentské volbě pro Petra Pavla jeho soupeři Andreji Babišovi (ANO), který se tak stal podle oficiálních údajů Českého statistického úřadu (ČSÚ) vítězem hlasování v tomto okrsku."

7 0
možnosti

J20i62r33i 17B73o80r

31. 1. 2023 10:32

To jsou ovšem Bohnice,ta jde život jinak.:-)

2 0
možnosti

Možná ještě spím, možná mám už problémy s psaným textem. Ale nějak jsem se v tom ztratil....

6 0
možnosti
Foto

Myslím, pane Stránský, ža ani nespíte, ani nemáte problémy s psaným textem. To jsme jen svědky takového trčálkovského stylu psaní. Autor na něco reaguje a ti, co z různých důvodů nevědí na co, se v tom ztrácejí. Zákonitě nemohu tušit, o čem to je, co tím chtěl básník říci. Jiná otázka je, jestli tak kvalitní bloger, jakým pan Filip V. bezpochyby je, má příklon k tomuto stylu zapotřebí. Ale uznávám - mohu se mýlit a v tom případě se omlouvám (jeden nikdy neví).

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS