Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Krištofíková, pokud chcete někoho urážet klidně urážejte mě. Klidně mě rozebírejte. Své přátele doma urážez nenechám. Díky za pochopení.

0 0
možnosti
Foto

Pane Vracovsky, napsala jsem jen odpoved panu Cizovi a nemela v umyslu dale reagovat. Jenze na moje vysvetleni, proc jsou nekde jen souhlasne prispevky ( to vam neni divne?) reagoval pan Kroupa a pan Dubovsky, kterym jsem jen velmi kratce a dost slusne odpovedela. Prispevky pana Kroupy, pana Dubovskeho byly velmi neslusne az vulgarni.. Pan Vodvarka zase hodnotil po svem o slaboduchosti.. Respektuji vase pravo mazat, s Babisem nesouviselo, to je v poradku. Ale budte prosim spravedlivy. Urazet mohou jen vasi pratele? A to je presne to, co jsem psala panu Cizovi. Krasny den.

1 2
možnosti

;-D;-D;-D

No nic ...

Jestli kolovrátku lží a špíny říkate "převálcoval", tak pak ano. ;-D;-D;-D

3 1
možnosti
Foto

Na smyslu toho co říkal vůbec nezáleželo, díky za návštěvu.

0 0
možnosti
Foto

Babiš plácal nesmysly, popíral věci, které moderátor doslovně citoval. Volič, který má v hlavně trošku funkční šedé hmoty, si s tím nějak poradí.

Volič, který ne ... toho je přesvědčit vážně těžké, pokud mu neříkáte přesně to, co chce slyšet. Čímž ale zároveň ztrácíte morální kredit. Babiš si to dovolit může, ten už dávno po této stránce nemá co ztratit.

5 1
možnosti
Foto

Zdravím.... jistě, ztratit nemá co, to je bez diskuze. Ve smyslu morálky i mého blogu ( hlasů voličůú.

0 0
možnosti

Měl byste zvážit ten titulek. I když obsah článku je jiný, podprahově čtenáře ten titulek ovlivňuje. Jinak si myslím, že se obáváte zbytečně. Babiš si svými výroky ve včerejší superdebatě dokázal proti sobě poštvat Poláky, pobaltské státy i Ukrajince::-)

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-ukrajina-valka-polsko-andrej-babis-petr-pavel.A230123_090736_zahranicni_dtt

5 0
možnosti
Foto

Dobrý den pane Šťastný, jsem si vědom jisté bulvárnosti titulku který se mi ale k článku hodil. U poezie volím mírnější názvosloví. Díky za nákuk.

0 0
možnosti
Foto

Je to tak ... iracionálno a intuitivní rozhodování má šanci při každé volbě a přesně na tyhle hlasy cílí PR marketing babišova týmu. Tady nejde o obsah (ten si každý racionálně uvažující člověk z drtivé části vyhodnotí jako to nejnižší možné blábolení), jenže formálně debata postavila Babiše do role bojovníka za lidská práva a sociální spravedlnost proti zlé ČT a generálovi.

2 0
možnosti
Foto

Asi tak, možná proto ze sebe dělá takového blbce. A doufá, že Pavel buďto utrousí něco ve smyslu, že takového idiota by mohl volit jen naprostý hňup, a tím mobilizuje Babišovy nerozhodné voliče. Nebo že v debatě klesne na jeho úroveň a tím ztratí přízeň svých voličů, a voličů Nerudové, Fischera atd. Ale zatím to nevypadá, že Pavel hraje jeho hru.

3 0
možnosti

Je zajímavé, jak odlišně vidí různí lidé tenhle špektákl.

Dezoláti si ho pochvalují, Bureš luxuj elektorát "flasteneckých partají" stejně jako vyluxoval socany a komouše - mimochodem, není to PRavá DEmokratická Legrace jak komouši nadávají na Venclu Pavlovi za to, že byl jeden z nich? - takže počet dezolátů vandrujících Prahou se zmenšuje úměrně tomu, jak rostou Burešovi preference.

Včera se ukázalo, kam chce Andrej vést tuto zemi - s Orbánem poslouží Putinovi jako další Trojský kůň v EU a NATO.

Ten zoufalec včera zradil spojence a poslal pracně vybudovanou pověst této země do stejného kanálu, ve kterém hnijí jeho příznivci.

Mysle jsem, že jste slušný člověk, ale po Vašem dnešním výpotku dost tápu...

5 2
možnosti
Foto

J41i54r92i 59C51i86z

23. 1. 2023 11:34

Precetl jsem si se zajmem vase hodnoceni vcerejsi debaty obou kandidatu. Priznam se, ze tyto estrady vubec nesleduji a obzvlaste ty, ktere organizuje CT rizena nomenklaturnim kadrem KSC Dvorakem. Prednost u me vzdy dostane jina zabava, jako napr. zapas NHL NJ Devils:Pittsburgh, kde najdu mnohem vice zajimavych momentu nez v te estrade. Taky se vyjimecne bavime po tenise s klukama a shodneme se, ze tohle malokoho ovlivni, protoze vetsina volicu je jiz rozhodnuta a tezko bude svuj listek menit za jiny par dni pred volbami. Co bych u vas spise ocekaval je zamysleni, proc po precteni diskuse pod vasim blogem nenajdete (zatim) ani jednoho oponenta z rad volicu AB, ale pouze vyznavace prazske kavarny a NF s jejim videnim politiky. Proc to ti drive diskutujici s jinymi nazory vzdali? To je stale diskuse? Ke vsemu s uctou podekujete svym priznivcum, jak si krasne notujete, ale od vas bych opravdu cekal neco jineho. Prispevky blogeru NF nectu, je to ztrata casu. Co myslite, ma smysl psat blogy jen pro sve publikum?

2 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu.... A odpovím... ano, pokud mám dojem, že potřebuji napsat něco směřované především do mé sociální bubliny, nevidím důvod to nenpasat. Navíc žádný stopro souhlas v diskuzi není a ani jsem ho nečekal....

1 0
možnosti
Foto

Hej, z vonku to tak vyzerá. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Já Ti nevím, ale lze před normálními a spravedlivými lidmi někoho "převálcovat" závalem lží...?

1 0
možnosti
Foto

ahoj Vláďo, už se to stalo mnohokrát....

3 0
možnosti
Foto

Tie mediálne debaty sú divadlo pre ľudí, ale zároveň silný nástroj, ktorý v konečnom dôsledku môžu ovplyvniť voličov do značnej miery aj rozhodnutých, aj nerozhodnutých, aj tých čo váhajú.

5 0
možnosti
  • Počet článků 641
  • Celková karma 26,47
  • Průměrná čtenost 2157x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik