Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Filipe, zvolil jsi výborné téma.R^Já, ač pouze chodec a v autě pouze pasažér, oceňuji Tvoje vyjádření, že se někteří chodci chovají jako nesmrtelní. Za mě se často nestačím divit, jak někomu jde zrovna o těchto pět vteřin, že mu na nich záleží víc než na svém zdraví. Kam pořád tak šíleně pospícháme? Já tedy fakt nikam. No, taky všude chodím pozdě, ale to už je jiný žánr;-D.

4 0
možnosti
Foto

J72i16ř32í 16K22i21n10d59l

20. 11. 2022 13:37

Švagrová má sestru a ta asi před dvěma roky v Praze šla z nemocnice Motol a dívala se do mobilu a přehlédla, že má na přechodu červeného panďuláka a vlezla do cesty motorkáři. On rok na invalidním vozíku a dnes chodí i když s obtížemi. Ona má částečný invalidný důchod a musí zaplatit veškeré léčení motorkáři a ona na to nemá. Tak ji hrozí exekuce a že reálně přijde o dvou patrový dům po rodičích, který je psaný na ni. a bude žít se životního minima.

3 0
možnosti
Foto

Hodně síly přeji všem zainteresovaným...

1 0
možnosti
Foto

Moje noční můra jsou domorodci v naší obci, kteří ráno jedou za tmy do práce, na kole, samozřejmě bez blikačky vpředu i vzadu. Potkávačky je osvítí na poslední 2 vteřiny před případným nárazem. Občas jedou i v protisměru - jsou tady totiž doma, jak jsem se dozvěděl jednou, kdy jsem jednomu zachránil život dobrou brzdou a cca půlmetrovým odstupem. Divil se, proč se divím.....

10 0
možnosti
Foto

Jo, to je taky peklo...

0 0
možnosti
Foto

Nejen v Plzni, Filipe, nejen v Plzni.

A to, že někdo zablokuje ucpanou křižovatku, protože on má přece zelenou, je tady denní chleba.

4 0
možnosti
Foto

No asi toi nemá hranice...

0 0
možnosti

Pro lidi na dálnici mám určité pochopení. Jednou nás při stopu v zahraničí vysadili na dálnici. Museli jsme podél ní jít asi 4 km, než jsme dorazili do městečka.

1 0
možnosti
Foto

Ještě, že to dobře dopadlo....

0 0
možnosti
MB

Pokud mohou plzeňští senioři používat senior taxi k jízdě za nákupy, tak jim tedy mohou ti ostravští závidět.

Věk 77 let, 4 jízdy měsíčně (tam a zpět = 2 jízdy), telefonické objednání den dopředu (nemáte šanci, nutno volat 4-5 dnů předem), přeprava pouze v prac. dnech 6:00 - 16:00.

Odkaz na podmínky naší taxi služby:

https://ovajih.ostrava.cz/cs/radnice/urad/odbor-socialni-pece/senior-expres-jih

To tak s bídou stačí k jízdám k doktorům, kde jste objednaní na určitou hodinu. Tam se to ale vždy protáhne, takže zpět se jezdí buď normálním (drahým) taxíkem nebo MHD.

2 0
možnosti
Foto

Ano, u nás funguje poměrně široká škála sociálních služeb....

0 0
možnosti
Foto

Reaguji na nadpis. Skutečně nejen chodci nemají pud sebezáchovy. Platí to i pro lidi obézní a s nadváhou. Ti se přejídají a málo pohybují, čímž si způsobují nadváhu a obezitu. V důsledku obezity pak trpí různými nemocemi a dříve umírají.

2 0
možnosti
Foto

Díky, jistě máte pravdu jak s obezitou, tak s tím, že s blogem to v nejmenším nesouvisí...

1 0
možnosti
Foto

Karma.Dost chodců vůbec nechápe,že i na přechodu se musí rozhlédnout a asi si myslí, že na přechodu se stávají nesmrtelní.Staci mladá fetka nebo pozdě reagující děda a mají možnost se přesvědčit o opaku...

0 0
možnosti
Foto

Což o to. Dneska je potřeba mít úplně a neustále o všem přehled, být ve střehu a sledovat situaci (pro méně složité platí výraz - "dávat si majzla"!!) i na chodníku, protože i tam mě - podle několika příkladů z doby nedávné - klidně může smést auto a zabít. !!

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Filipe, já (83) bych tě tak rád s chutí povozil na sněhuR^;-D

2 0
možnosti
Foto

Horste a já bych se nechal... jak píšu nepaušalizuji a nepochybuji, že bys lékařskou prohlídkou prošel... U nás je bílo, k vám to není daleko...

1 0
možnosti
  • Počet článků 640
  • Celková karma 26,79
  • Průměrná čtenost 2160x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik