Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prepáčte, nie som žiadny náboženský fanatik, ale teraz by som zacitovala z biblie,lebo mi to súznie: Jn 10,11-15Pán Ježiš povedal: „Ja som dobrý pastier. Dobrý pastier položí svoj život za ovce. Nájomník a ten, čo nie je pastierom a ovce nie sú jeho, opúšťa ovce a uteká, keď vidí prichádzať vlka, a vlk ich trhá a rozháňa. Veď je nádenník a nezáleží mu na ovciach. Ja som dobrý pastier. Poznám svoje a moje poznajú mňa, 15

0 0
možnosti
Foto

Klause a SPD poji nespokojenost s EU. To je v dnesni dobe silny duvod se podporit. Klaus ma prehled i znalosti. A oba poslanci Blasko i David popisovali realitu v EP. David mluvil jako prvni o pro nas velmi nevyhodne zemedelske a potravinarske politice EU i o nebezpeci zruseni prava veta. Pro euroskeptiky je neprijatelne volit petikolku, ktera si neumi v EK ani vykopat to co jine staty a poslouchame je na slovo. Mate pravdu, spojeni Klaus a SPD si neumel nikdo jeste nedavno predstavit. Doba se meni. Bylo by fajn rozebrat duvody.

Ne, nesouhlasim se vsim s Klausem a ne, nevolila jsem SPD. Jen nechci byt povrchni.

0 0
možnosti
Foto

No...následky Klausova i Zemanova působení v politice si neseme dodnes...a obávám se, že ještě nějakou dobu poneseme. Tobě R^

0 0
možnosti
Foto

Jsou to paradoxy voleb. Zakladatel ODS, jeden ze spolutvůrců našeho vstupu do EU i NATO, volí totální odpůrce těchto uskupení. A představitel tohoto uskupení, předseda SPD Tomio Okamura, volí Senátora za TOP09, pro které je EU a NATO nezpochybnitelná jistota (s čímž souhlasím).

Není to veselé? ;-)

2 0
možnosti
Foto

Díky všem za diskuzi... omlouvám se, že dnes neodpovídám, ale chytil jsem poetickou slinu a to se s tímhle tématem neslučuje :-)

1 0
možnosti
Foto

R^Neměli by volit lidé, trpící stařeckou demencí.

1 0
možnosti
PC

Tak ona bohužel neexistuje jen stařecká demence, že;-).

0 0
možnosti
JK

J40a23n 52K16l43á55s75e71k

3. 10. 2022 19:45

KarmaR^

Kromě Zemana má Klaus i na Slovensku věrného druha - soudruha Mečiara. Udělalo se mi zle, když jsem si nedávno přečetl, že jim bylo opět umožněno zneuctít Tugendhatovu vilu.

0 0
možnosti
JD

Jasná karmuška!R^

0 0
možnosti
Foto

Velm dobře napsané, FilipeR^

0 0
možnosti
Foto

Volí se nejmenší zlo. Které to je? Mafián s ANO, hierarchická SPD, všeobecně neuznávaná Pekarová s TOPkou, Piráti usilující dosud o green deal a stále podporující nelegitimí migraci v EU nebo Pětikolka (např. Válek neuposlechl doporučení SUKLu neočkovat děti od 12 let a ihned nařídil kampaň za jejich očkování, např. protiústavní vyhláška k teplotě v bytech, např. označování každého kritika vlády za proruského švába, např. ... dosaďte si sám..)

Které zlo je nejmenší? Poraďte.

2 4
možnosti
MV

Všeobecně neuznávaná...? Vy jste fakt kalibr.

5 0
možnosti
  • Počet článků 643
  • Celková karma 25,88
  • Průměrná čtenost 2150x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik