Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obzvlášť "inteligentně" na mne zapůsobil tento Klausův výrok v tištěné verzi článku (MF Dnes 6.8.):

"Domýšlí všichni zprávu ČT24, že Česká republika - měřeno počtem obyvatel - přijala z celého světa nejvíce ukrajinských uprchlíků? Proč se nikdo neptá, jakou roli v tom všem hraje úsilí o návrat k americké dominanci v Evropě...?"

Tam už jen chybí, aby místo o návratu americké dominance psal o návratu "vrahů z volstrýtu" a bylo by to jak z Rudého právo. Jinak celkově je ten výrok naprosto stupidní.:-P

1 1
možnosti

Ano.

I já jsem si vzpomněl, jak nás celé učiliště nahnali soudruzi do kulturáku a tam předseda organizace KSČ přečetl prohlášení nesouhlasu s Chartou 77. Jménem učiliště jsme hromadně nesouhlasili. Soudruzi a soudružky si zatleskali a my se .začali zajímat, co je Charta .

Prezident Klaus je stále veličina české politiky a tak se mrňouskové snaží alespoň plivnout na botu a hrdě vytrčit drzé čelo. A kumpáni s podobnou náturou freneticky tleskají (jako vždycky v historii) starým bolševickým souvětím patrně opsaným od těch německofašistických ideologů.

4 1
možnosti

Exprezident Klaus už v politice není drahnou dobu, vy veličino.:-P

0 1
možnosti

J51a69n 74P64o10l44á67k

9. 8. 2022 10:12

Pěkně napsáno, děkuji

0 0
možnosti

Žádné Polsko nenapadne, šíříte zbytečně poplašné zprávy-což je trestné!

2 2
možnosti
Foto

K přečtení jsem se dostal až teď a souhlasně štěkám.:-)R^

0 0
možnosti

Zlatá devadesátá a zlatý Klaus.

2 0
možnosti

trochu bych to upravil - zlata devadesata a zlaty tehdejsi klaus

1 0
možnosti
Foto

Děkuji ještě jednou všem za návštěvu... jestliže včera jsem svou absenci omlouval flákáním se, dneska jsem se ještě od čtyř od rána nezastavil ;-D

1 0
možnosti

Ruska propaganda vzyva Sovetsky Svaz, na ruskych tancich jsou komunisticke vlajky a v okupovanych uzemich stavi Leninovy pomniky. Ruska rise (Sovetsky svaz) prohrala studenou valku a rozpadla se. Stejna situace jako Nemecko a Rakousko-Uhersko po prvni svetove valce. Mel Hitler pravdu, ze Ceskoslovensko byl umely stat ktery byl vytvoren Zapadem (US, Francie, Britanie)? Protoze Ukrajina je presne ta sama situace.

0 0
možnosti

Když hovoříte o ruské propagandě. Můžete mi prosím sdělit, které ruské servery pravidelně čtete, že nám tady tak zasvěceně o té ruské propagandě vyprávíte?

0 0
možnosti

Jestli odpor k nálepkování a cenzuře pokládáte automaticky za "obhajobu Kremlu", pak jste na tom mentálně neslavně. Ale pohybuje se tu víc takových exemplářů

12 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS