Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane autore, níže jste napsal, že jsem poplácával po rameni nějaké kremlofily. A: "Pod blogy o covidu stoprocentně. Vím to, že mě stalkuje ač jsem ho prosil ať na mé blogy nechodí." Vidno, že pan autor je demokratem na 105%.

Pod blogy pana autora mohou jen ti, co s ním souhlasí. VIVAT!

0 3
možnosti
Foto

;-)tak rozlišujme prosbu, v podstatě bez nástrojů, a nedůvtipnost a jistou malost někam vstupovat u těch druhých. A pak nelze nepřiznat, že autor , který narozdíl ode mne nikdy nemaže, nechává možná moudřeji trpělivě a trpělivě tyto vstupovat,. ne že ne...aby tito úporní chlapci a věčně uražená děvčata, kterým se nepodaří autora diskuzí převychovat, měli možnost svoji úpornost dokola všem na obrazovkách předvádět a dokola se jalově připomínat a dožadovat se svých práv. Je čistě věc každého, kam vstoupí, a není žádná povinnost autora ani nikoho jiného těmto odpovídat a dělat jim partnera v řešení jejich nevyrovnaností. Když už pan Dvořák mluví o demokracii...nakonec je to zdejší humorista a nadvěcák ba přímo k pohledání:)

1 0
možnosti
Foto

Jinak jelikož musím na čas zmizet, je třeba říct co mě pobavilo nejvíc... to je fakt, pokud mi tu někdo vyčítá, že blogu nerozumí, ale je razantně proti... Tak pěknej den všem :-)

4 1
možnosti

To, že váš blog označujeme za zmatený, neznamená, že mu nerozumíme. Takový duševní velikán zase nejste.:-)

1 0
možnosti

Ještě se vracím, protože mě jeden blog o osamělosti připomenul Knihu Aldouse Huxleyho Konec civilizace. Je to dystopie, kde člověk jako jedinec a individualita nemá žádnou hodnotu. Je naprogramován a existuje jen jako odosobnělé kolečko v soukolí. Aby ho ani nenapadlo, že něco není v pořádku, je neustále masírován hesly a drogou štěstí.

Není to jednoduché čtení, ale mnohým by prospělo. Také se cítím být obětí pomalu se natahujícího drápu totality.

Vaše věta o volbě strany, která oslaví osobnost a posléze vás nechá zlynčovat, mě silně popudila.

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den ještě jednou. Já nemávám kolaboranty sem a tam.... jen jsem viděl následky toho kam to vede na jednom z nejhodnějších lidí. Nikdy se s tím nevyrovnal.... Doba je fakt špatná, vláda taky... no a co s tím ? Černobílá řešení vždycky končí nevyhnutelnou katastrofou.

3 1
možnosti
Foto

Obávám se, že řadu malérů, které naznačujete, mají částečně na svědomí lidé, nerozhodní a zmatení jako Vy.

Tak si cvakejte. ;-(

5 1
možnosti

Taky mi ten blog připadá jaksi zmatený a trochu nechápu, z čeho je níže paní Ortová (jinak rozumná dáma:-)) tak unešená.

3 0
možnosti

Moc nerozumím vašemu "...zvolte stranu, která bude na míru šitá vašemu já. Která oslaví vaši osobnost, nechá ostatní umírat po desetitisích..."

Svoboda jednotlivce a úcta k osobnosti každého z nás byla pro mě vždy nezpochybnitelnou hodnotou. Jediná strana, která nechala ostatní umírat po desetitisích, je strana komunistická, ta zase ale moc individuality nepřipouští. Tak nevím...

6 0
možnosti
Foto

Dobrý den Kláro, to je přeci prosté.... nic takového jako nová totalita tu neexistuje a většina může ve volbách věci změnit.

2 0
možnosti
Foto

R^ Nejen na netu, či v salaši, kdekomu až haraší;-)

3 0
možnosti
Foto

a vždy to tak bylo, už podle některých starověkých svitků :-)

2 0
možnosti
Foto

Filipe, na Tvůj dnešní blog mě upozornila Jitka Štanclová, hned jsem si ho běžela přečíst a nelituji!R^R^R^ Napsal jsi to báječně, pátečně smekám a přeji Ti příjemný víkend plný takto dobrých nápadů!

6 0
možnosti
Foto

Díky moc a dobrý víkend i Tobě :-)

0 0
možnosti
Foto

Já se nestačím divit, kolik lidí četlo tajnou zprávu BIS.

7 0
možnosti

Milý Filipe,

Bruno Jasenskij ve své knize Spiknutí lhostejných napsal:

"Neboj se přátel, přítel tě může jen zradit; neboj se nepřátel, nepřítel tě může jen zabít; boj se lhostejných, protože s jejich mlčenlivým souhlasem dochází k vraždě i zradě."

6 0
možnosti
Foto

Dobrý den Leono, proto být lhostejný nehodlám. Jeden z blízkých členů mé moravské větve rodiny se pokusil zastat sousedů lynčovaných Revolučními Gardami.... Dostal na výběr umřít s nimi, nebo uhnout a uhnul. Žil s tím vědomím dalších čtyřicet let. Dobu, kdy jen špatné jméno stačilo k tomu být zabit nesmíme nechat zopakovat. Z mnoha jedinců i tady na blogu mám dojem, že by si zalynčovala ráda...

7 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu Libore....

0 0
možnosti
  • Počet článků 643
  • Celková karma 25,75
  • Průměrná čtenost 2150x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik