Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dlužno říct, že jsem trochu přivolal poněkud třaskavější téma. Jsem zvědav, kam se bude kauza ubírat, malinkej majáček v hlavě mi bliká, že když nás nezáchranil před Covidem, zachrání nás Babiš a Hamáček před Ruskem... zrovna před volbami...

0 0
možnosti

Majáček je ovšem živen jen tím, co nám bude servírováno. Pravda bude pravidelně pečlivě odstíněna.

0 0
možnosti

Žaludek, nervy a čas na vystupování tohoto zvoleného zástupce lidu ČR nemám. Jenom nevím, proč autor považuje za něco hanebného to, že se RF hlásí k nástupnictví po SSSR. ČR je také nástupnickým státem ČSSR a nejspíše není důvod se z toho zalamovat.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, na tom nic špatného ale nevidím...to jen konstatuji jako fakt. Díky za návštěvu...

0 0
možnosti

Nutno oddělit způsob presentace a některé narážky od podstaty. Aby se s vaničkou nevylilo i dítě. Politika Rusů (stejně jako ostatních "nadřazených" států) byla pochopitelně vyděračská ale fakt, že zásobovali "kamarády" levnou energií je nezpochybnitelný. S energiemi se tak mohlo plýtvat a plýtvalo. Srovnání za jaké ceny není nakupujeme plyn, ropu a štěpný materiál pro JE by musel popsat odborník. A opravdu nevím, jestli - kromě ukrajinské krize - byly kdy omezeny dodávky za účelem vydírání.

0 0
možnosti
Foto

Vy nevíte. A je toho víc. ;-D

3 0
možnosti
Foto

Pane Šťastný ,prověrky organisovali naši lidé ,jako vše co se dělo. Množí využili příležitost a dralí se nahoru. Ti co trvali na tom ,že je to okupace ,o vedoucí posty přišli. Tak jako i nyní se najde hodně lidí co poklonkuje nyní jiné velmoci.

2 0
možnosti

Samozrejme pane Chylku ze to byli vasi lide. Slusny clovek do te strany nevstoupil, nebo zustal nekde u dna a nedral se nekam organizovat nejake proverky.

2 0
možnosti
Foto

J56a33n 69Š75i37k

17. 4. 2021 14:20

Lidská tupost dokáže být nekonečná. Krásný den Filipe

2 0
možnosti

Souhlas a v tu chvíli mne i zajímá, proč se tupcem zabývat? Správně se říká to o koňovi, ženě a ... tupci. Z tupce přeci nemůže vypadnout nic k diskusi slušných.

0 0
možnosti

Volnymu zasmakovala "meducina" pana Zemana, protoze poznal, ze je u nas stale dost lidi, kteri lzim a hulvatstvi tleskaji a Rusko vidi takove, jake opravdu - "diky" tamejsimu rezimu - není. a takoví lide potrebuji ke svym aktivitam publicitu. kdyz ji mit nebudou, zeslabnou a pote zmizi. volby jsou za par mesicu a doufam, ze diky prozreni nekterych zmizi i dalsi, nejen pan Volny. hezkou sobotu preju, Filipe

2 0
možnosti
Foto

Díky Marku, já už na oplátku stihnu jen fajn neděli :-)

0 0
možnosti
Foto

Zdravím všechny, díky moc, budu reagovat večer, ted nemůžu :-)

1 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
Foto

I50v80o 94C94i48l61i84c92h

17. 4. 2021 11:13

Plně souhlasím R^

1 0
možnosti
Foto

Nejen Volný je mně volný. Je jedním z mnoha, kteří jsou schopni se ,,projevit" jakkoli. Hlavně proto, aby neupadli v zapomnění, a tak se stále .,,svérázným" způsobem snaží zviditelnit. Pro všechny z nich platí ono ,, o kom se nemluví/nepíše, či není před kamerami a mikrofony, ten jako by nebyl. A tak ,,žijí z podstaty"- VZBUDIT POLEMIKY, SPORY, hodnocení i ,,hodnocení" kde koho i kde čeho. A v tom ani náhodu není sám, atˇ se ,,nosným tématem" stane cokoli;-)

2 0
možnosti
Foto

Je znepokojivé, že resort zdravotnictví v několika případech absolutně selhává přesto, že lidé mají právo na adekvátní zdravotní péči ze zákona a mají ji zaručenou i Listinou .......a Úmluvou....... Týká se to tedy i resortu spravedlnosti.

Některým lidem, ač jsou tzv. VIP, se nedostává ani první pomoci. Ani ve chvílích, kdy jejich nedobrý stav kulminuje.

2 0
možnosti

Požádejte o hospitalizaci v nějakém ruském zdravotnickém zařízení mimo Moskvu a Petrohrad. Určitě budete nadšen! :-/

A co se týká spravedlnosti ...zeptejte se Navalnýho!

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS