Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GJ

Nejvyšší čas panikařit?

?

"Skutečně svobodný člověk se ve svém chování, konání a myšlení nikdy takto (špatným chováním politika) ovlivnit nedá."

To jste napsal v některém z minulých blogů, a napsal jste to dobře.

Zdroj: https://vracovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=759657

:-/

Nepodléhejte mediálnímu šílení, jeďte si svou lajnu, a mějte odvahu zachovat svou přízeň tomu, kdo si ji zaslouží.

[>-]

0 0
možnosti

Pane Vracovský, vypadá to tak, že teprve za prvoplánově popsanými věcmi se skrývá realita, a my obyčejní nevíme jaká! Chtěl se Babiš zbavit Prymuly? Je to možné. Chtěli se kmotři zbavit Babiše? Je to také možné.

Proč se utajeně v noci sešli v odlehlé mafiánské restauraci Rio's na Vyšehradě, ke které je autům vjezd zakázán? Byli jenom čtyři? Kdo je ten čtvrtý? Proč tato schůzka je utajovaná veřejnosti? Co tam kuli za pikle? Šlo o mafiánský politický byznys? Je vůbec ANO demokratickou stranou?

Díky za práci redaktorů Blesk a za investigativní práci redaktorů České televize! Časem se to určitě dozvíme! :-)

1 1
možnosti
Foto

nikomu tohle neberu, ale proboha jak můžete jako dospělej chlap skákat štěstím z kohokoliv v dnešní politice a věřit mu. Jak může bejt vůbec někdo z toho všeho zklamanej:)) Filipe, promiňte, ale asi jsem bezemoční tvrďák chlap.

Jeslti někomu věřím, jsou to jedině dobří doktoři na sálech, zdravotníci, ssaniťáci, obvolávači a směrovači nemocných s očima vykoukanýma u počítačů a pak sestry, co kvůli pacientovi padnou za vlast. Tam moje srdce je. Prymula? Skoro mám za to, když si to tak srovnávám, že Vojtěch na mne působil čistěji. Kluk, ale nějak méně věcí mi u něj sedělo za zátylkem. Omlouvám se...

3 0
možnosti
Foto

Zdravím Radko, nevím proč štkát, opět manipulujete s nějakou představou. V krizi je dobrý nemít nepořádek. Vlastně nejen dobrý, je to základ jejího zvládnutí. Čistota, emoce nebo jakékoli stavy, které u Vás jako u empatického člověka hrají roli s tím nemájí nic společné. Stručně... z krize nás vždy nejlépe vyvede organizované rozhodování. Vojáci to umí, Prymula bohužel nepředvedl....

0 2
možnosti
JP

J49a83n 73P20a74v16l82i71š

23. 10. 2020 11:25

Asi bude mít pan F.Vracovský pravdu.Demise zcela určitšě bude,Ale pane Filipe,kdo ho nahradí?Jsem zvědav,jestli náhodou znovu nepovalají bývalého ministra Vojtěcha.

1 1
možnosti
Foto

:-)Dobrý den... to už vyloučil

0 0
možnosti
Foto

No a ještě si s Faltýnkem koukám při těch omluvách protiřečí...

0 0
možnosti
Foto

Pane autore, nebyl jste jim tam vařit Vy? ;-D

0 0
možnosti
MM

Jsem starej dědek, přesto bych byl nerad pozitivní na Covid. Snažím se být a zůstat pozitivní k životu, ale tohle je i na mě moc! :-(

4 0
možnosti
Foto

Díky e-roušce se podařilo Plesku vytrasovat ,,persony". Tedy, pokud si tam fotografa nepozvaly ony ,,persony" sami,což nelze vyloučit;-)

1 1
možnosti
Foto

Nestíhám ted vývoj moc sledovat, díky...:-)

1 0
možnosti
Foto

Prezident Zeman pana ministra po zásluze odmění Řádem Bílého lva.

4 0
možnosti
Foto

Do roka a do dne... huvidíme...

0 0
možnosti
Foto

J48a30n 68Š36i96k

23. 10. 2020 10:32

Mnou emoce necloumají. Cítím jen zklamání a bolest. Bolest proto, že pan Prymula spláchl svým činem do kanálu všechno úsilí tisíců lidí: zdravotníků, hasičů, policistů, odborníků, ano i úředníků, kteří pracují na zmírnění epidemie. Bohužel dal vodu na mlýn všem, kteří opatření porušují a nedodržují a možná i dalších, které jeho čin ovlivní. Je to neodpustitelné, protože to bude stát lidské životy a můžeme se spolehnout, že teď se ty nejhorší předpovědi naplní. Katastrofální na tom je, že pokud odstoupí (a bylo by to nejlepší) nebude za něj odpovídající náhrada. Odborníci jsou buď bez důvěry nebo nebudou mít manažerské schopnosti a politik se bude zase jen točit podle toho, co budou chtít voliči. Nejhůře všechno odnese zodpovědná menšina, tak jak je v našich krajích zvykem: zdravotníci. Hezký den všem

5 0
možnosti
Foto

každý je nahraditelný

1 0
možnosti
MB

Už jsem tady popisoval strýce důstojníka 1 Republiky. Taky vyváděli, zdemolovali kasino. Každopádně smysl pro čest byl - dluhy z karet se platily. Plukovník má na výběr - Obrátit proti sobě zbraň bodnou, nebo střelnou. Pravda, může žít z Faltýnkových kšeftů a zastavit se u Miloše - Pro státní vyznamenání!:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 640
  • Celková karma 26,61
  • Průměrná čtenost 2160x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik