Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jojo, přesně tak. Asi by to chtělo ligu normálních žen. Na jednu stranu zoufalé ženy např. v Berlíně demonstrují v tisících proti nárůstu násilí na nich s přílivem migrantů, o čemž hlavní média mlčí. To se říkat nesmí. Na druhou stranu soudy vyhrávají zlatokopky, které ničí i některé normální muže. Aktivistické právničky zešílely, soudci se bojí veřejného mínění (USA, Švýcarsko). A já se bojím, že mi už za chvíli nikdo nepodrží dveře a neřekne, že mi to sluší (i kdyby kecal :-)).....

0 0
možnosti

Slusi vam to, Lenko, a nekecam ;-D

0 0
možnosti
Foto

Karma, naprostý souhlas R^

1 0
možnosti

File, ja mam dneska takovou depku, ze jsem vam jenom prisel rict ahoj a vitejte v klubu. Vas to zitra prejde a budete zase optimista a dobrej kuchar, ale ja se z toho bohuzel nevyspim, a tak budu dal trapne exhibovat na tomhle blogu, i kdyz mi to v podstate nic neprinasi.

Verte nebo ne, umim se vzit do kuze tech zen. Taky bych nedal facku prezidentce nebo nejake VIP pani. Protoze se proste vedle nich necitite v rovnocenne pozici a mate pocit, ze oni/ony si to mohou dovolit. A navic si clovek mysli, ze kdyz je s temihle potentaty zadobre, ze mu to prinese nejake vyhody, o ktere nechce prijit. Takze ty zenske vlastne i chapu. Pak kdyz vyhody neprichazeji, se jim to treba rozlezi v hlave a citi, ze to ponizeni absolvovaly zbytecne, je jim pred jimi samymy trapne a vznikne z toho MeToo. Neni to jen o penezich, je to i o tom, aby si ty zenske mohly samy sebe znovu vazit. Kdyby me treba v praci obtezovala sefova, taky bych nebyl zadny hrdina. A asi bych si to do jiste miry nechal libit. Jakmile by me sefova vykopla a ja uz z ni nic nemohl mit, hned bych najednou volal po spravedlnosti. Takhle to proste u hodne lidi funguje, aspon si to myslim.

0 0
možnosti

Na druhou stranu je nutny dat najevo, ze to je absolutne spatne, protoze se stava jakymsi trendem nakydat na chlapa spinu a plati tady jakasi mentalni (ve spolecnosti) presumce viny, protoze kazdej chlap je prece jasnej sexualni agresor. To je videt i na diskusi. Sice se starouskovi nic nedokazalo, ale vetsinou zeny maji jasno, ze to tak bylo. "No jo, deda si sahl, ale je starej, tak mu to odpustme." I ja jsem to tak napsal, protoze znam chlapy. Jenze to je dalsi pruser: co kdyz ten exprezident fakt nic neudelal? Uz z toho je videt to pokrivene a predsudecne vnimani chlapu, ktere je nam ale, aspon si to myslim, z casti podsouvano zenami. Je to totiz jejich silna zbran proti nam. Vsiml jste si urcite, ze kdyz neco zenska oznami na policii na chlapa, skoro automaticky je vnimana jako obet, ale obracene to rozhodne neplati. Zeny ze sebe umeji v pravou chvili vykouzlit ty nejvetsi chudinky. Pak se kolikrat ukaze, co je to ve skutecnosti za carodejnice. Jenze to uz je chlap na ceste do odmastovny nebo pod most.

No, radsi se tu nebudu dal rozvijet, protoze to zase stejne nekdo obrati proti mne. Jen jsem chtel rict, ze i toho Hornera zcasti chapu. Nejsem takovy haur, jak se ve svych blozich nekdy delam. To jsou spis takove depresivni vykriky do tmy a marna snaha upoutat na sebe pozornost, ptz vlastne nevim, co se zivotem.

No a na to, ze jsem vam puvodne chtel rict jen ahoj a vitejte v klubu uz bych mohl i skoncit, ze? Tak vam preju trochu mene depresivni nedeli.

0 0
možnosti

J79a23n 86R85á46ž

24. 5. 2020 17:25

Naprostá shoda názorůR^

1 0
možnosti
Foto

J32a36n 56Š81i20k

24. 5. 2020 15:27

Tvrdím, že násilí na ženách, mužích i dětech je ve světě pořád stejně jako před řadou let. Ano, byly doby, kdy se o některých věcech nemluvilo. Ale prakticky je to pořád stejné, změnila se jen forma. To co vypluje čas od času na povrch, je výsledkem komplexů a psychických problémů postižených a také mediální masáže. Ta nás ovlivňuje. Dříve se na malém městě vědělo, že pán ten a ten byl na nějakou dámu po jednom plese trochu tvrdší. Na druhém konci republiky se to ale nevědělo. Dnes se to ví až v Austrálii...Média také pomáhají rozdmýchávat nenávist a přispívají k falešným obviněním. Myslím si, že se skutečný stav věcí bohužel nikdy nezmění. Ani tresty, ani prevencí. Jen budou možná doby, kdy se o případech bude mluvit více a v jiných zase méně. Domnívám se také, že násilí se v rodinách mnohdy přenáší z generace na generaci. Je to smutné téma, které nemá vítěze, jen poražené. Hezkou neděli

3 0
možnosti
Foto

Ano, to je reálná možnost, že zlo nezmizí, díky moc za návštěvu.

0 0
možnosti
Foto

Vypovídat se občas je dost důležité. Chlape, přeji klidný zbytek neděle! :-)

1 0
možnosti
Foto

V rámci kampaně me too jsem se ještě nedopídil případu, kdy by svačinářka ze škodovky žalovala šponaře, že ji štípl do pozadí

6 0
možnosti
Foto

Naši svačinářku by ovšem štípl do pozadí jen slepý či silně podroušený. ;-D

2 0
možnosti

Filipe, tohle jsi napsal opět moc trefně. S tou tv to vidím úplně stejně. Reklamu už skoro nenávidím, protože je všudypřítomná. A neskutečně otravná. Nikdo ji nechce, ale všichni jí musejí.

Co se dědy-chmatáka týká, tak asi díky věku, se na to dívám shovívavě. Snad bych i "ocenila", že ho to v tom věku ještě baví:-)) Kdo ví, kolikrát ještě...

Dík, a hezký zbytek neděle!"-)

1 0
možnosti
Foto

Díky Maruško a fajn neděli i Tobě :-)

1 0
možnosti

P33e44t12r 70B48u96r63i78a40n

24. 5. 2020 12:46

ale stejně tak běžné by bylo, že s takovým dědulou pokud by to skutečně zkusil, by ta žena byla sakra rychle hotová.

Přesně tak. Karma.

2 0
možnosti
  • Počet článků 643
  • Celková karma 25,74
  • Průměrná čtenost 2150x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik