Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dílem máte pravdu. Kvalita pohostinství se po krizi zlepší. Ti nejhorší zkrachují. A chování personálu zejména v Praze k hostům se snad zase o něco zlepší.

Na druhé straně vyčuraní oligarchové zase nakoupí pár zkrachovalých pekáren a polí a nahrabou si kapsy ze státních peněz, jak už to halt bývá.

4 0
možnosti
Foto

Njn, od určitého objemu se z darebáctví občas stává byznys...

1 0
možnosti

Někteří se snaží, jak to jde. Má oblíbená restaurace měla vcelku slušný profit z poledních "meníček" a tak teď rozjeli jejich prodej "přes ulici" podle objednávek klientů den předem. Z koronavirových důvodů nelze používat jídlonosiče, tak se používají jednorázové obaly. Nevím, jestli se to ujme. Udělali pro to co se dalo. Nechali natisknout letáky a roznesli je po městě.

1 0
možnosti

Anebo se budou snažit dostat ušlý zisk rychle zpět...ale jsou výjimky...malé pivovary v Radobyčicích či v Chříči...R^

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, no, ono to lusknutím prstu nejspíš nepůjde... Myslím, že i kdyby se okamžitě vrátilo vše zpět a bez nějakých opatření bez roušek, rozestupů, počtu hostů... tak doba, kdybyla na hlavě se hned nevrátí. Částečně se budou lidi bát, částečně nebudou mít tolik peněz, nebo se budou rozmýšlet, zda je pustit... Díky za návštěvu :-)R^

0 0
možnosti
Foto

Uvidíme, co přinese "restart"...při své povaze jsem náchylný spíše k cynismu ... ale napsal jsi to hezky :))

2 0
možnosti
Foto

Ahoj, no já vím, že se může stát pravej opak a řada lidí v nouzi se nechá zaměstnat za jakejchkoliv podmínek třeba... snad ne, no.

1 0
možnosti
Foto

R^Není nad poctivý půllitr načepovaný s láskou:-P

8 0
možnosti

J34a79n 40R88á28ž

15. 4. 2020 9:47

Asi jsem zlomyslný, ale jestli padnou některé restaurace, ve kterých řeknou našinci, že jsou všechna místa rezervovaná, aby s úsměvem přivítali tam náhodně zabloudivší skupinu japonských, či čínských turistů a třetinka piva tam stojí 60Kč, budu celkem rád. Ale doufám, že "normální" hospodští přežijí a opět své hosty s úsměvem doma přivítají. Už se těším, jak "zasejí"!

Pro VásR^

7 0
možnosti
Foto

Snad má oblíbená hospůdka zaseje:-)

1 0
možnosti
Foto

Šárko, držím palce...

1 0
možnosti

Filipe, ty jsi tedy odvážnej! Jaro na krku, a ty si říkáš o deku:-)))

Dobrý blog i píseň!

4 0
možnosti
Foto

Díky;-D , no, kdy jindy se očistit, než při té nedobrovolné léčbě ;-D. Znám mraky poctivých srdcařů, kterým ti darebáci všechno kazí. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 641
  • Celková karma 26,42
  • Průměrná čtenost 2157x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik