Diskuse
Šéfkuchařská rychlovka
Děkujeme za pochopení.
P82e31t35r 44B67u93r40i79a19n
aktivní neumětel horší bandy diverzantů...
B59o85h76u87n24k85a 10J84a70k44u66b96c59o48v37á
 žijete, takže dobré
H88o41r69s36t 36A70n48t67o78n 78H53a78s34l75b53a36u60e12r
Kuchaři musí mít rádi teploučko, já bych spíš než v kuchyni vydržel mezi eskymáky
F56i92l12i98p 37V18r97a24c79o90v24s40k51ý
Nevím Horste jestli mít přímo rádi, ale mě osobně ač nejsem zrovna štíhlej nikdy nevadilo. Díky za návštěvu
A37r21n89o56l52d 48L37i53č84k51a
Píšu přátelům i kamarádům, dávám odkaz na tento povedený článek a reakce jsou vesměs negativní. Většinový názor je, údajně vaše stupidní až rasistická diskuze s vašim přítelem Valičkem.
Nevím, nečetl jsem, ale mně se toto dílko líbí a tak dávám karmu. (Pro jistotu dnes bez přílohy)
F93i50l40i89p 78V78r14a50c31o10v35s25k18ý
Ona nebyla rasistická, možná rusofobní , díky za návštěvu.
J76a50n 88P43r79a69ž79á82k
I manažer musí pochopit, že nemá vždy vše podle svých představ
F91i98l44i42p 21V86r40a18c38o98v37s96k64ý
No, snad ano , díky za návštěvu.
P18a98v94e16l 90V59r18b57a
Filipe zdravím, ono umět dobře uvařit to je prostě kumšt. Musí se to dělat dobře. Vždy jsem věřil, že restauraci dělá kuchař a není to jednoduché povolání.
F67i12l36i21p 13V23r16a63c14o56v82s14k67ý
Díky moc Pavle, všechno má své.... já patřím mezi šťastlivce, kteří si v mládí zvolili dobře, mám své řemeslo upřímně rád
- Počet článků 640
- Celková karma 26,61
- Průměrná čtenost 2160x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...