Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^

Zeman nadále pokračuje v rozkmotřování naší společnosti. Proto také nepromluvil ve veřejnoprávním médiu! Hovořil jen pro svoje spiklence! Berme ho, jaký je! A nakonec, co jsme chtěli, to těď máme, že? Chceme postkomunistické papaláše? Chceme! Chceme bývalé estébáky do vedení? Chceme! Chceme opět politiky vedoucí k totalitě? Chceme! Chceme lháře do vedení státu? Chceme! Chceme obětovat své peníze politickému byznysu? Chceme!

Až se staneme normálními lidmi s úctou k pravdě, úctou k druhému člověku a jeho svobodě, úctou ke spravedlnosti, úctou k demorkacii, úctou k právnímu státu... budeme volit i normální, kvalitní politiky!

:-)

2 0
možnosti
Foto

Hlavně bych chtěl popřát všem, pevné zdraví...

3 0
možnosti
PC

Souhlasím s Vámi, Filipe. Jste jediný, který věcně komentuje nedostatky, jichž se pan prezident ve svém projevu dopustil. Ano, věci, které uvádíte, si opravdu mohl odpustit. Ale i když by se jim vyhnul, ti jeho nejzavilejší odpůrci by do něj tak jak tak zuřivě kopali.

Váš článek je pravdivý a nezaujatý - a toho je potřeba si vážit.

Pro Vás karma R^R^R^

4 1
možnosti
Foto

Díky za návštěvu, komentář i palce..:-)

0 0
možnosti
MV
AL

Já bych ten článek dal na titulek. Autor si to zaslouží už jen proto, že musel vydat nemalé úsilí, aby článek nevyzněl, jako většina ostatních na tomto serveru.

:-)

2 1
možnosti
Foto

Filipe, neumíš jen vařit, děkuji!R^R^R^R^Tvé jídlo jsem oproti tvým textům ještě neochutnal, vím ale, že bude stejně dobré:-)

2 0
možnosti
Foto

Mělo by být, díky Horste :-)

0 0
možnosti
Foto

Hyenismus České televize a opozice přesáhl v této složité situaci tolerovatelné meze a pan prezident na to ve svém projevu celkem správně a racionálně upozornil. Mají-li někteří redaktoři ČT a pubescentní politikové problém se slušným chováním i poté, není to již jeho problém.

2 6
možnosti
MV

se slusnym chovanim pana Zemana? hodte sem jeste nejakej for, at se v tyhle dobe muzeme alespon sem tam pousmat

4 0
možnosti
Foto

Marku díky za návštěvu :-)

1 0
možnosti
Foto

Z principu mě k tomu řečnění nedostalo nic...vyjádřila jsem blogem včera. Je krize...takže, ať mi tu ještě někdo tvrdí, že v krizi je takto někdo soudný... v pozici 1. muže země ...v trucech, mix dětiny a starce v pomstě, že je chytrým a přebujele inteligentní, natož státník. Není. V době krize vyplouvají věci, jak jsou. Zatímco ostatní země mohou posílat projevy svých Prvních dál, protože těm Prvním je inzeligentně jasné , že to múže být v historii památným proslovem, my můžem nabídnout styl únavného dědka za plotem, co hrozí na všechny...inteligentně vypadá jinak. Miloš Zeman není inteligentní. Sociálně též ne. Neumí se chovat a vyhodnotit věci.

7 2
možnosti
Foto

A samozrejmě Filipe, dekuju za vhled a pomérně hrůzné znejistění. Ve věcech...R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 645
  • Celková karma 25,00
  • Průměrná čtenost 2144x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik