Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^

Zeman nadále pokračuje v rozkmotřování naší společnosti. Proto také nepromluvil ve veřejnoprávním médiu! Hovořil jen pro svoje spiklence! Berme ho, jaký je! A nakonec, co jsme chtěli, to těď máme, že? Chceme postkomunistické papaláše? Chceme! Chceme bývalé estébáky do vedení? Chceme! Chceme opět politiky vedoucí k totalitě? Chceme! Chceme lháře do vedení státu? Chceme! Chceme obětovat své peníze politickému byznysu? Chceme!

Až se staneme normálními lidmi s úctou k pravdě, úctou k druhému člověku a jeho svobodě, úctou ke spravedlnosti, úctou k demorkacii, úctou k právnímu státu... budeme volit i normální, kvalitní politiky!

:-)

2 0
možnosti
Foto

Hlavně bych chtěl popřát všem, pevné zdraví...

3 0
možnosti

Souhlasím s Vámi, Filipe. Jste jediný, který věcně komentuje nedostatky, jichž se pan prezident ve svém projevu dopustil. Ano, věci, které uvádíte, si opravdu mohl odpustit. Ale i když by se jim vyhnul, ti jeho nejzavilejší odpůrci by do něj tak jak tak zuřivě kopali.

Váš článek je pravdivý a nezaujatý - a toho je potřeba si vážit.

Pro Vás karma R^R^R^

4 1
možnosti
Foto

Díky za návštěvu, komentář i palce..:-)

0 0
možnosti

Já bych ten článek dal na titulek. Autor si to zaslouží už jen proto, že musel vydat nemalé úsilí, aby článek nevyzněl, jako většina ostatních na tomto serveru.

:-)

2 1
možnosti
Foto

Filipe, neumíš jen vařit, děkuji!R^R^R^R^Tvé jídlo jsem oproti tvým textům ještě neochutnal, vím ale, že bude stejně dobré:-)

2 0
možnosti
Foto

Mělo by být, díky Horste :-)

0 0
možnosti
Foto

Hyenismus České televize a opozice přesáhl v této složité situaci tolerovatelné meze a pan prezident na to ve svém projevu celkem správně a racionálně upozornil. Mají-li někteří redaktoři ČT a pubescentní politikové problém se slušným chováním i poté, není to již jeho problém.

2 6
možnosti

se slusnym chovanim pana Zemana? hodte sem jeste nejakej for, at se v tyhle dobe muzeme alespon sem tam pousmat

4 0
možnosti
Foto

Marku díky za návštěvu :-)

1 0
možnosti
Foto

Z principu mě k tomu řečnění nedostalo nic...vyjádřila jsem blogem včera. Je krize...takže, ať mi tu ještě někdo tvrdí, že v krizi je takto někdo soudný... v pozici 1. muže země ...v trucech, mix dětiny a starce v pomstě, že je chytrým a přebujele inteligentní, natož státník. Není. V době krize vyplouvají věci, jak jsou. Zatímco ostatní země mohou posílat projevy svých Prvních dál, protože těm Prvním je inzeligentně jasné , že to múže být v historii památným proslovem, my můžem nabídnout styl únavného dědka za plotem, co hrozí na všechny...inteligentně vypadá jinak. Miloš Zeman není inteligentní. Sociálně též ne. Neumí se chovat a vyhodnotit věci.

7 2
možnosti
Foto

A samozrejmě Filipe, dekuju za vhled a pomérně hrůzné znejistění. Ve věcech...R^

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS