Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jinak pokud sem ještě někdo nahlédne, odtud jsem se stěhoval půl roce po otevření ubytovny, to jen kdyby někomu přišlo, že ze situací ve městě přeháním, a že těch výjezdů "měšťáků" tam týdně bylo

0 0
možnosti
PK

Zaujal mě článek tak, jako jednání pana Bernarda.

Mám na to názor z jiného soudku který logicky vede k výroku, že pan Bernard není nic jiného, než populista a pokrytec.

Pan Bernard je členem ČSSD, za kterou se nechal i zvolit. Strana ČSSD je ve vládě, kterou drží nad hladinou hlasy komunistické KSČM. Dle platných zákonů je komunistická ideologie rovna té fašistické. Tudíž pan Bernard rozbíjí trapně hrníčky na náměstí s vedoucími představiteli fašistické NSDAP a sám je ve straně, která se nechá držet hlasy komunistických poslanců.

Takže pane Bernard. Něco vám v té vaší hlavě nedocvaklo, nebo se chováte jako by jste měl v Našem Vojsku podíl, zcela záměrně?

0 1
možnosti
Foto

V podstatě ano, bylo to jen populistické gesto. Tu celostátní a komunální politiku nicméně trochu odděluji, ač vzato do důsledků i v tomto máte pravdu.

0 0
možnosti
Foto

Opravdu si myslite, ze hejtman ma resit porusovani verejneho poradku v okoli ubytoven?

0 0
možnosti
Foto

Zase nedělejme z hejtmana bezmocného hejhulu, úplně bez pravomocí, třeba ke svolávání rady kde by se mělo řešit ne to co píšete, ale důvod toho proč se to děje pravomoce rozhodně má.

0 0
možnosti
TK

Zajímavé, v tomto okamžiku se odkaz na tento blog jmenuje "

Odvádějí OSVČ na úkor zaměstnanců „málo“ do systému důchodového pojištění?" :-)

Zkoušeno na dvou prohlížečích.

3 0
možnosti
JB

Asi tu řádí nějaký šotek.

1 0
možnosti
Foto

Já bych to řešil přelepením tváře někým, kdo u nás projde. Třeba Stalinem. Knírek stejný, jen ten účes, ale to je maličkost. A Stalin? Ten je OK.

A hned tu máme náplň pro nějaké výrobní družstvo.

3 0
možnosti
Foto

Np, ono to tak někdy bohužel skutečně vypadá, díky za návštěvu....:-)

1 0
možnosti
Foto

Zdravím, Filipe. Vím, že máte téměř ve všem pravdu, přesto budu protivná. Nevidím nikde, že to táhnete k Bernardovi na stůl. Promiňte mi, vždycky mi přijde neskonale k smíchu jakýkoliv výkřik tady na skle s vážnou tváří..Otevřený dopis...nebo chtěl bych znát odpovědi...v bláhové důležitosti svého já a systému, jak se potrefený k jeho článku samozřejmě dostal a jak mu to bloger dotyčný nandal. Jestli Vy tam nekde máte...že jste mu cokoliv takového poslal a jste v jednání, je to prostě dobré pro fungování občanské společnosti...navíc s Bernardem se fakt dá mluvit. Fakt dá...Jinak je to v rovině něco napsat, nechat si v diskuzi vynadat:)) omlouvám se:)) nebo poplácat po rameni, ve zdejším pískovišti získat trochu poct, ale systém nápravy to neřeší. Jestli se angažujete a já Vás setřela...omlouvám se moc. Máte v mnoha věcech pravdu. Ale tím výkřikem se do Plzně zase rozhodlo nastěhovat trochu méně lidí. Nevím. Náprava a řešení věcí by mne těšily a některým akcím města taky úplně nerozumím:)

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den Radko, no, možná ten výkřik skutečně nic nespraví, ale mnohem odpovědněji ke svým výkřikům by se měl chovat spíš pan Bernard.Protože nic jiného než výkřik na startu volební kampaně toto gesto nebylo :-)

1 0
možnosti
MB

Přiznám se, že v hodnocení symbolů mám naprostý chaos. Svastika je z Indie, kde nevadí - Adolfova vadí, chápu. Jak se to ovšem pozná ? KSČ je ze Zákona zavrženíhodná - S písmenkem "M" - Už je zase hodná ! S tričkem teroristy a Rudou hvězdou E. Guevary do ulic jít mohu - S Adolfem a Hákovým křížem nemohu ! Koupil jsem si volně Mein Kampf a řádně očetl - Hrnek s čajem k tomu mít zase nemohu. Mohu si ovšem koupit, satelitní důstojnickou čepici okupační armády SSSR a v té jít i na koupaliště ! Jisté řešení bych viděl v obnovení tradic - Např. Veteránský spolek - jednotek SS ! Mazaně bych tam taky přidal písmenko "m" - Byl by to spolek SSM ! Jsem zmaten ... :-)

5 0
možnosti
LH

Vy jste přečetl Main Kampf tak to gratuluji něco tak nezazivneho jsem nedokázal přečíst...

1 0
možnosti
Foto

Problémem nejsou lidé, protože ti jsou, již mnoho tisíciletích, stále stejní. Problémem a zdrojem veškerého zla a úpadku je daný systém, který neochraňuje vlastnická práva a relativizuje přirozené etické principy.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za návštěvu, ale domnívám se, že právě občasné ignorování těch vzývaných etnik nás sunulo kupředu.Dokonce nejen etnik, máme v sobě i neandrtálské geny, a to byl z pohledu laika v podstatě jiný živočišný druh.

0 0
možnosti
JS

Naprostý souhlasR^a karmaR^

Vždy říkám, že k růstu potřebují ty krajně levicové nebo pravicové subjekty podhoubí a to vytváří současná politická scéna. Lidé v době, kdy je netrápí palčivé problémy by si o takové neopřeli ani kolo, ovšem zahnáni do kouta se pak chytají i stébla a hledají jednoduchá a rychlá řešení, které jim takoví nabízejí.

1 0
možnosti
Foto

Díky, ano, myslím, že extrémisty si vytváříme samostatně, bez pomoci..

0 0
možnosti
VD

Nacionalismus, nacismus, hodinky, nebo holínky... Chudák taková Bozka Němcová by podle vás patřila za mříže. A pamatujte si, zákazy nic neřeší. Myšlení se nedá zakázat. Historii je třeba připomínat, učit a vysvětlovat. Ne tabuizovat. A Hitler na hrnečku fakt z nikoho nacka neudělá. To už má blíž k tvorbě nacistů požadavek na zákaz zobrazování historických osobnosti...

0 2
možnosti
Foto

NSDAP byla národní-nacionalistická strana a Hitler se prezentoval jako velký vlastenec "zachranující vlast před židy"....Myslíte,že Hitler na hrnečku je vhodný jako učební pomůcka...?Je to nevkusná urážka obětí nacismu,či chcete-li německého nacionalismu....

3 0
možnosti
  • Počet článků 643
  • Celková karma 25,88
  • Průměrná čtenost 2150x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik