Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^Karma, souhlas. Přijde mi to podobné, jako když se vytvoří nějaký pracovní tým. Některým jde o výsledek týmu, některým jen o to vézt se a mít z toho profit. A běda, jak by měli pracovat nad rámec své pracovní doby.. Mám dojem, že celý Visegrád patří do 2.skupiny.

2 0
možnosti
Foto

Bohužel , snad to není napořád.Díky za návštěvu.

0 0
možnosti

J63a11n 16R73á28ž

2. 2. 2020 19:32

Zastavení všech dotací a začít jen spolufinancovat celounijně prospěšné projekty, jako rychlostní železnice, dálnice, zlepšování životního prostředí a odstranění všech byrokratických překážek volnému pohybu pracovních sil, obchodu a služeb, při zachování politické suverenity členských států , by Evropské unii dalo ten správný smysl.

Mimochodem: Jsem hodně alergický na tvrzení, že kdo je odpůrcem současné Evropské unie není Evropanem, aneb na ztotožnění pojmů Evropská unie a Evropa.

4 0
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za návštěvu i příspěvek do diskuze.

0 0
možnosti
Foto

Dům ale nesmíte přestat stavět, nemůžete zůstat stát, jinak hrozí, že se stavba rozpadne.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, když ho budete hnát pořád výš a nemáte v pořádku základy, spadne Vám na hlavu...Díky za návštěvu.

2 0
možnosti
Foto

J10a78n 38Š41i47k

2. 2. 2020 16:36

Bohužel v každé instituci a společném uspořádání v lidské historii probíhaly boje o moc, bujela byrokracie a původní myšlenka stagnovala. Přesto, vzdávat se projektu EU považuji za prohru i zbabělost a do jisté míry pohodlnost, která v konečném důsledku povede k nepohodlí všech účastněných. Lépe je věci s odvahou a rozhodností měnit, než od nich utíkat. Díky za zamyšlení a hezkou neděli Filipe

4 0
možnosti
Foto

Rozhodně se nikam nestěhovat, ale vady na kráse opravit, díky za návštěvu.:-)

0 0
možnosti

R^R^R^

Můj táta vždy snil o spojených evropských národech, o federálním soustátí, které bude silné jako ostatní mocnosti světa. Místo toho je tendence jen urvat co nejvíce a dát co nejméně! Taková česká vyčuranost!

Rozkladné tendence nám tu předvádějí především komunisti a okamurovci podporovaní proruskými servery. Klausové jsou poněkud v těchto tendencích méně nápadní. A navíc se tu prohání stovky ruských agentů.

A všiml jste si toho, že opravdová pravice tu prakticky není? Pravice postavená na osobní aktivitě, svobodě a přirozených vztazích nám bolestně chybí! Vše stavíme na postkomunistických až socialistických vztazích postavených na nepřirozených lidských výmyslech. Václav Klaus nám tu nainstaloval kapitalismus s mafiánskou složkou! Předlistopadová závist a nenávist trvá, pohrdáme pravdou a úctou k druhému člověku. Pravdě a lásce se vysmívají nejvyšší představitelé! Co s tím? A destruktivní moc levice je i v západní Evropě! Můžeme se vůbec vzpamatovat, když nás vedou levičáci? Zeman, Babiš, komunisti a sociální demokrati?

:-)

3 1
možnosti
Foto

Mě se moc líbí prezentace Tomáše Zdechovského, jak v Europarlamentu, tak celkově.A už to, že řada liberálů nalepených na pravicové strany křičí o populistovi ukazuje, že na něm něco bude.

1 0
možnosti

Pane Filipe Vracovsky. Zase jede, ktery poukazuje na nedostatky EU a naseho clenstvi. Uznani za to.

Ale pane Filipe mate nejakeho FILIPA jak se k tomu postavit?

Malo se dovidam, jak cesky clovek si to clenstvi predstavuje. Osobne jsem o tom psal. Ne mnoho odpovedi. Diskuze o tom je velmi dulezita. Ne snad jen pro moji generaci. Zapomeli jsme jako obcane, ze nase touha, vyusti-li v tlaku na politiky, muze prinest ovoce. Ukazka nazoru na ty pokrivene programy tlaceny proti jednote obcanu, (prispevek pana Koreckeho) je ukazkou nasi inteligence

Jiz ted dekuji panu Buckovi a panu Jiroudkovi za jejich komentar.

1 0
možnosti
Foto

;-) Mně neděkujte, neb není zač. Ale, dokážete si představit ,,paneovrop. plán např. na dálniční, či drážní sítˇ, A NÁSLEDNĚ JEHO SPOLEČNOU REALIZACI?To by totiž bylo i oné kohezi, a to skutečné. Lidé si to pletou pouze s dotacemi do malého a střed. podnikání. Ač i tam by se to projevilo. Zakázky, prac. příležitosti, až po služby a jejich návaznost. Vše souvisí se vším. Doprava, energetika, atd. V reálu však o tom rozhoduje síla jednotlivých člensk. států EU a jejich ekonomik, to vše pak zastřešené i hlídané ECB. A to vše pak i velice silný ,,lobing", jakož i zájmy partikulární. Vše pak i v rámci celosvět. globalizace.

0 0
možnosti

EU? Škoda slov. Jako všude v jiných institucích...boj o koryta, a hlavně o moc. A že tam těch bojovníků je! Ještě, že jsem pro vstup nebyla.

2 3
možnosti

Komunisti a okamurovci pro vstup nebyli. A Vy jste pro co? :-)

0 1
možnosti
Foto

Jo, je to tak, jak píšete v nadpisu. R^

4 0
možnosti
Foto

Bohužel, tak snad ten dům nezboříme...

0 0
možnosti

Filipe, v mnohém máte pravdu, já to vidím trochu tmavěji a to tak, že EU není dnes o ničem jiném než o boji o moc a vliv není. Režíruje se tu za tím účelem mnoho "divadel", která se financují z mnoha finančních zdrojů, zneužívají se dokonce i nezletilí (Greta), aby namísto jednotné občanské společnosti, která by dávno současné evropské představitele Evropy smetla z politického bezpracného nebe, tu byla rozhádaná Evropa.

Proto je tu imigrační vlna (a s ní logicky dva názorové tábory), proto se ruší máma a táta (aby se příznivci a odpůrci hádali), proto mladí bojují za klima (aby si nerozuměli s dříve narozenými), proto se zašlapávají talenty od dětských let formou inkluze (aby některé děti nebyly moc chytré), proto se dělají bariéry mezi muži a ženami (aby se nespojovali), a tak dále a tak dále... a konec, raději....mám dobrý oběd a tak i nálada je dobrá,pěkný den...;-D

6 1
možnosti

Nechte už těch iluminátních teorií! Všechno je jinak! :-)

0 0
možnosti
Foto

Z Brexiru nemam vubec zadnou radost, Filipe. VamR^

4 0
možnosti
  • Počet článků 641
  • Celková karma 26,46
  • Průměrná čtenost 2157x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik