Děkujeme za pochopení.
Z51b29y13š33e88k 35H70l98i60n13k34a
Jakožto častý návštěvník restaurací se považuji za odborníka, tedy mám z tohoto titulu k věci i co říct.
Smažák - buďto si šéfkuchař cení víc své pohody, nebo těch pár korun na víc, které za smažáka (možná) utrží. I když nevím, solidní sýr bývá dražší než leckteré maso. Zkrátka, pokud si ho dá na jídelák, nemá důvod se vztekat. Je to jeho boj.
Palačinky - pokud jich udělá pár za den, může to být pecka, Pokud si však 10 lidí najednou vzpomene, že ji chce, umím si velmi dobře představit, co to udělá v kuchyni. Palačinky jsem si dělal i sám - jenže doma na to má člověk klid a věnuje se jen jim.
Kohoutková voda - jsem zastáncem toho, že pařící partě, zvlášť pokud jedou kolečka tvrdého, by se měla dávat voda na zředění automaticky a zadarmo. Avšak různým biolidičkám, kteří si k pití nedají nic jiného, bych se nebál naúčtovat za vodu polovinu ceny jiného nealka. To lze vyřešit šalamounsky - při útratě na osobu od xxx peněz je kohoutková voda zdarma. Možná pro děti bych udělal ještě výjimku.
F10i34l68i78p 17V88r39a38c83o22v89s77k49ý
Dobrý den, díky za návštěvu i názor
- Počet článků 648
- Celková karma 25,40
- Průměrná čtenost 2134x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...