Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Jakožto častý návštěvník restaurací se považuji za odborníka, tedy mám z tohoto titulu k věci i co říct. :-)

Smažák - buďto si šéfkuchař cení víc své pohody, nebo těch pár korun na víc, které za smažáka (možná) utrží. I když nevím, solidní sýr bývá dražší než leckteré maso. Zkrátka, pokud si ho dá na jídelák, nemá důvod se vztekat. Je to jeho boj.

Palačinky - pokud jich udělá pár za den, může to být pecka, Pokud si však 10 lidí najednou vzpomene, že ji chce, umím si velmi dobře představit, co to udělá v kuchyni. Palačinky jsem si dělal i sám - jenže doma na to má člověk klid a věnuje se jen jim.

Kohoutková voda - jsem zastáncem toho, že pařící partě, zvlášť pokud jedou kolečka tvrdého, by se měla dávat voda na zředění automaticky a zadarmo. Avšak různým biolidičkám, kteří si k pití nedají nic jiného, bych se nebál naúčtovat za vodu polovinu ceny jiného nealka. To lze vyřešit šalamounsky - při útratě na osobu od xxx peněz je kohoutková voda zdarma. Možná pro děti bych udělal ještě výjimku.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za návštěvu i názor :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 648
  • Celková karma 25,32
  • Průměrná čtenost 2134x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik