Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P39e13t38r 38H15a57n85n51i12g

19. 12. 2019 9:22

Překvapivě musím s Vaším článkem bezvýhradně souhlasit.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za návštěvu i souhlas :)

1 0
možnosti

Být konzervativní chápu jako hájit tradiční hodnoty kapitalismu, parlamentní zastupitelské demokracie a striktní dělbu moci i se všemi ikonami, které s tím souvisí. To je jistě postoj správný, jen nesmí být příliš pragmatický, tedy jen počty a žádný cit. Každá země je jen tak bohatá, jak se dokáže postarat o své potřebné v chudobě, při ztrátě zaměstnání, sociální i zdravotní tísni, apod. Tahle vyváženost je klíčová, bohatnutí jedněch na úkor chudnutí jiných plodí jen revoluce. Nikdo nemá mít systémem zaručeno, že bude stále bohatý, nebo stále chudý, a každý musí mít zaručeno, že za svoji aktivitu a práci bude náležitě odměněn a musí mít zaručeno společností, že se té spravedlivé odměny může domoci.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za návštěvu i komentář, jistě si nikdo pod slovem konzervativní nepředstavuje návrat do 19. století...

0 0
možnosti

R^

Vítězství Johnsona mne zklamalo. Pořád jsem doufal, že Angličané dostanou rozum a zůstanou s námi. Tak nezůstanou! A já se nedivím. Měli už toho lavírování dost. Ostatně my také!

Trump, Johnson, Zeman - to je jedna ráce! Lidi v nich vidí přínos, ale já ho nevidím! Alespoň u nás už bych chtěl konečně mít normální politiky! A moudře sjednocenou Evropu!

:-)

2 0
možnosti
Foto

Díky za nahlédnutí i komentář :-)

0 0
možnosti

Nechápu jak někdo může monstrum nejméně 50 000 ůředníků kteří denodenně vymýšlejí co zakázat, nakázat, zregulovat a ani trochu je nezajímá jestli s tím lidé souhlasí nazývat nejkrásnějším projektem lidstva. 8-o

1 2
možnosti
Foto

Dobrý den, když si přečtete blog ještě jednou v klidu, pak zjistíte, že toto dle mě ten nejlepší projekt opravdu není...

0 0
možnosti

Pokud byly průzkumy o zlepšování pozice Corbyna manipulované, tak hlavním podezřelým by byl Johnson, protože Toryové měli hlavní obavu, aby jejich příznivci nezůstali doma s tím, že věc je jasná. Toryové potřebovali mobilizovat příznivce a v každém případě se jim hodilo, že průzkumy vypadaly do poslední chvíli vyrovnaně.

Kdo se díval na konzervativcům nakloněné portály v den voleb, tak to bylo vidět jasně: zprávy o tom, že k volbám jde hodně lidí, že jsou fronty, že bude vysoká volební účast, což jasně znamenalo hrozbu, že vysoká účast prospěje Corbynovi.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, no, nebylo to nic nepovoleného a zdá se, že to zabralo. Díky za návštěvu.

0 0
možnosti

D42a82v46i57d 63D89i57r29g54a

14. 12. 2019 12:26

Kde jste četl, že Johnson sice vyhraje, ale bude mít svázané ruce? Vždyť volby dopadly v dobrém souladu s odhady. Totéž se ostatně stalo ve většině voleb, o kterých lidé tvrdí, že tam předvolební průzkumy "nevyšly". U průzkumů je vždycky statistická odchylka, kterou agentura uvede, ale novinář už ne, protože článek nechce komplikovat. Pokud jsou výsledky u dvou kandidátů těsně kolem 50% (Brexit, Trump), pak z toho můžete vyčíst je to, že to dopadne těsně a jeden kandidát má o něco větší šanci než druhý. Tak ale prostě průzkumy fungují, je to statistika, ne věštecká koule do budoucnosti.

0 0
možnosti
Foto

Všeobecně se u nás v médiích spekulovalo, že volby nic nevyřeší, že Johnson sice vyhraje ale zůstanou mu svázané ruce, díky za čtení i návštěvu diskuze...

0 0
možnosti

"Já jen pevně doufám, že se probereme včas, dřív, než se kvůli pochybným experimentům ve jménu štěstí nás všech, rozpadne ten nejkrásnější projekt, na který se naše civilizace kdy vzmohla, projekt společné Evropy..."

Podobných projektů "nejkrásnější" společné Evropy už v minulosti bylo a všechny zašly na úbytě. EU to také, dříve či později, čeká...

3 4
možnosti
Foto

Dobrý den, no jednou to klapne, jsme přeci jen dál než ve středověku....díky za návštěvu i komentář.

0 0
možnosti

Autor míchá skutečné a vykonstruované. Ano konzervativci v GB vyhráli volby na celé čáře. V Česku ale žádná konzervativní strana není a nikdy nebyla. ODS pod vedením velkého rozkrádače Klause jen vše rozkradla. Takže rodina Klausova není zrovna to, na co bychom měli být v Česku hrdí. Trikolora z pera Klause mladšího je možná další hrozba pro Česko! Jistě, syn nemůže za skutky svého otce, ale proč se tedy od svého otce nevymezí?

0 6
možnosti
Foto

Dobrý den, máte pravdu, že je to možná trochu namíchané a zjednodušuji, ale já brilantní analýzu neumím, jsou to jen mé úvahy.., já sám VK juniora také nepovažuji za příkladného konzervativce, spíš laciného populistu. Ale ani Johnson, neni Thatcherová....Já tajně doufal, že by se skutečně konzervativní stranou mohla stát topka s T. Czerninem, ale dopadlo to spíš k posunu naopak. Díky za návštěvu.

0 1
možnosti

Cesta do pekel bývá dlážděna nejlepšími úmysly. Tak nějak mi připadají zářné cíle společné Evropy. Nesměli by ji vytvářet dnešní socialisti, navíc především chamtiví. Soudruzi viděli zářné cíle v komunismu vždycky. Nemělo by NIKDY platit, že účel světí prostředky! Jak ale chce evropský trh konkurovat světovým gigantům s touhle politikou, a takto ničenou planetou, to fakt nevím. Asi umřu dřív, než se to dozvím - možná doufejme. Zdravím pane Vracovský R^.

7 1
možnosti
Foto

Díky za návštěvu a pozdravy rád opetuji:-)

0 0
možnosti

Tak hlavně by se měli probrat v Bruselu a začít používat rozum nebo tu společnou Evropu rozbíjí především tam odsud... EU by se měla vrátit do úrovně ekonomické spolupráce a nic jiného nevymyslet.

12 1
možnosti
Foto

A volný pohyb osob uvnitř, trh bez dotaci....

4 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS