Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Volba Pospíšila byl těžký omyl, takže cokoliv jiného může být jenom lepší. Pro mě osobně na tom až tak nezáleží, protože já volím TOPku stejně kvůli Karlu Schwarzenbergovi a Miroslavu Kalouskovi :-) Karma.

4 1
možnosti
Foto

Tak to jo;-D Holt Mirda má před sebou skvělou minulost, viz.:Miroslav Kalousek (* 17. prosince 1960 Tábor) je český politik, zakladatel a bývalý předseda TOP 09. V letech 1998–2010 byl poslancem Parlamentu České republiky za KDU-ČSL, v období 2003–2006 byl předsedou strany.V letech 2007–2009 byl ministrem financí druhé Topolánkovy vlády. V červnu 2009 z KDU-ČSL odešel, založil novou politickou stranu TOP 09 a stal se jejím prvním místopředsedou. Po volebním úspěchu v parlamentních volbách v květnu roku 2010 byl v letech 2010–2013 ministrem financí ve vládě Petra Nečase. Od listopadu 2013 do prosince 2015 byl předsedou Poslaneckého klubu TOP 09 a Starostové, od října 2017 předsedá samostatnému Poslaneckému klubu TOP 09. Po volbách v roce 2017 se vzdal funkce předsedy strany, jeho nástupcem se stal Jiří Pospíšil.

Před vstupem do vysoké politiky pracoval na Úřadu vlády ČR. Byl odborným poradcem místopředsedy vlády, ředitelem odborů poradců místopředsedy vlády ČSFR a náměstkem ministra obrany, odpovědným za rozpočet a akviziční procesy.;-) A když zazdil KDU, tak si Schemik našel knížete Chrnimíra, resp. tak dlouho se hledali, až se našliR^ Ale ani to číro jaksi nezabralo, ba ani ta spolupráce se STAN, kdy se rozešli od stolu i lože i kasy;-D

1 1
možnosti
Foto

Nikde jsem tam nenašla, že by byl v KSČ a spolupracoval s StB, případně spáchal nějaký dotační podvod.:-/:-)

2 0
možnosti
Foto

Ono jeho kariérní ,,retro" za třicet let, vč. obd.ČSFR, docela stačí. Nakonec kde jaký profipolitk je v podstatě také podnikatel. A také klidně mění ,,subjekty, pod hlavičkou kterých podniká svou ,,živnost", ač je dovedl až k jejich skoro zániku;-)

2 2
možnosti
Foto

Stranu na hranici volitelnosti mohou nyní pozvednout voliči vyhraněných názorů typu Marie Jandové a bude-li jich aspoň 1,6 milionu, mohou volby nad Babišem snadno vyhrát - a začít spolu s ODS vládnout.:-P

3 0
možnosti
Foto

Kupodivu máte pravdu.

2 1
možnosti
AM

Proto tolik zášti na Zemana a Babiše. Teď je to jasné

1 1
možnosti
  • Počet článků 641
  • Celková karma 26,42
  • Průměrná čtenost 2157x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik