Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Pokud by čtenářům nevyhovovala nabídla kuchyně s obsluhou hostů - Nabízím uplatnění v MHD krajského města ! Post službyvedoucího - Já, mistr z textilní fabriky, jsem střídal bývalého ČSLA dělostřelce. Jeho zástupcem byl cestovní průvodce po Itálii. Já zase získal chemika a ten si vybral za kolegu zahradníka ! Chemika to přestalo bavit a tak přešel do Plynáren ! Mj., tam je dodnes a dobře udělal ...

Neuvěřitelné doby po revoluci, pak i pro pracovníka STB jisté místo v podnikové Autoškole! Podobně to bylo s řidiči. Cikáni, Slováci, Moldavec, který se asi 2 roky učil vypít za sebou 2 piva ! Nejlepší byli vysokoškoláci ! R směnu na Ikarusu - měl filharmonik klavírista, střídal jej ing. všeho a volno za osádku držel VŠ zprofanovaný policista ! Nešťastný pracovník RSDr - Měv KSČ se cítil poměrně dobře mezi havíři s rentou, kteří šli za přivýdělkem. Zvláštní sortou byli bachaři s neuvěřitelnými historkami. Když jsem s nimi byl v kanceláři sám - Říkal jsem jim, že se cítím jako v base ... !

Zmiňovaný klavírista - alkoholik, sdělil, proč za volant vůbec šel ! Výdělky v symfo orchestru chabé. Tedy klavír pro baletky - pokud unavena, jemu na klíně. Poté nástup do baru kapely. Druhý den nahrávací studio. Dirigent taktovkou dává povel ke klavírnímu sólu - Nic ! Náš dobrý člověk, zcela vysílen a veden špatnou výživou - Usnul ! Pravil, že nástup na směnu - 03:18 hod mu plně vyhovuje. Nemá čas bumlovat - denně se dýchá do Alkotesteru ! Zájemci, neváhejte ! (Vše pravdivé) ! Práce je dost + jízdenka na MHD zadara + chutná závodní kuchyň. Doba, kdy se fakt vařily všerůzné lidské osudy a příběhy ! Zážitků kopec - mzda symbolická ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Děkuji za komentář... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 646
  • Celková karma 25,33
  • Průměrná čtenost 2140x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik