Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě bych dodala, že od hospody jako celku si vlastně nelze odpočinout, ani si odjet kdy kdo chce na dovču. Možná, že tahle řehole překvapí i ty amatéry, kteří si otevřou hospůdku jen tak na pivčo. Znamená to většinou, paty si ucourat od rána do večera a hlavně nehnout se otamtud.

Každá profese má svoje. A o každé panují v laické veřejnosti mylné názory. Tady to ještě zhoršuje tringeld - někteří občané mají představu, že šéf vývařovny je jakýsi strýček Skrblík, a že on i každý zaměstnanec se domů vracejí ke sklepu s hromadou peněz, kam se jen po hrstech přidává. ;-D;-D;-D Proto krachuje tak brzo tolik laiků - dokonce nejčastěji celebrity. Zdravím pane Filipe. Mimochodem s tou pyramidou na talíři to je taky pěkná blbost. :-) Skoro nikdo z hvězd šéfkuchařů neuvažuje, jak to host asi bude jíst.:-) A jestli ho ta pidiporcička opravdu nasytí. Teď mluvím o hodně drahých kuchyních. Ve čtyřkách s obsluhou se obvykle ví, že truhlář od sousedů potřebuje ke kachně ke čtyřem knedlíkům ještě 2 navíc a velkej talíř.:-)

1 0
možnosti
Foto

Díky za komentář, a ano, můj dojem je rovněž ten, že tzv. vyšší kuchyně někdy trochu bloudí...

0 0
možnosti

P88e41t89r 38B84u27r20i65a97n

3. 11. 2019 21:50

Karma. Četl jsem článek Co chcete vědět o letecké dopravě. Byl sestaven z řady čtenářských otázek ponejvíce technického charakteru a odborných odpovědí. Jedna otázečka tam ovšem vyčnívala:

ot. Spí piloti s letuškami?

odp. Ano.

1 0
možnosti

P68e46t47r 38B12u38r21i92a93n

3. 11. 2019 21:55

Tedy logická otázka: spí kuchaři se servírkami?

1 0
možnosti
Foto

R^Cele to zni az prilis realne a logicky, Filipe. A ja si Vas tak naivne predstavoval s vareckou:-)

1 0
možnosti
Foto

Noooo, občas se to povede mě s ní zahlédnout ;-D, díky za návštěvu

1 0
možnosti
Foto

No jo, pane Vracovský, i ten "šéfkuchař těžkej život má...".A tak je to asi s každým řemeslem.:-( To mi kdysi povídal jeden mu přítel, jinak houslista ve filharmonii.: "To si prý každý myslí, jak my, hráči na nástroje, si každý ten hudební kus, který hrajeme, prožíváme... A my zatím jen po celou dobu počítáme a počítáme, kdy na nás přijde řada, abychom se nepředběhli, nebo neopozdili". :-( Díky za zajímavý článek.

1 0
možnosti
Foto

Já děkuji za pěkný komentář :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 640
  • Celková karma 26,38
  • Průměrná čtenost 2160x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik