Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky, chtěl jsem poukázat, že skoro nejsme lidojedi ;-D

1 0
možnosti
Foto

:-)Zdá se, že humor už nemůže pomoci. Možná to souvisí s tím, že moudří mužové, kteří VĚDÍ, svoji moudrost už osvědčili a podložili přesvědčivou symptomatikou a získali tak zasloužený respekt a důvěru lidí. Kampak s humorem... Ten pravdu neumlčí. Pan Zeman ozdobil své curriculum vitae přátelstvím s lidmi jako je pan Zdeněk Zbytek. To je samo o sobě zárukou a důkazem jeho moudrosti ve službě společnosti. Pan Klaus už dříve ve spojení s paní Bobošíkovou rovněž předznamenal, že jeho myšlenky jsou a budou více než hodny respektu a pozornosti. Když takové osobnosti vysvětlí několika jasnými esenciálními slovy, kdo jsou ti nespokojení lidé v ulicích, na náměstích a na Letné, a co skutečně chtějí, pak je na jakékoli balastní pokusy o pravdu zastírající analýzy pozdě.

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den, díky... a přesto se ho nevzdáme (humoru)

0 0
možnosti
Foto

Nyní, když tedy víme, co není cílem, řekněme si, co je cílem: svrhnout premiéra Babiše pučem, aby nemohl kandidovat v příštích demokratických volbách a vyhrát je

4 1
možnosti
Foto

Díky za návštěvu a pozor na motolici, v tom vedru je ten kolotoč nebezpečný :-)

4 0
možnosti

J72o23s76e38f 12N25i34k47l

29. 6. 2019 20:51

...co není cílem demonstrací již nyní víme (díky vám)...teď ještě abychom se dozvěděli co je tím pravým a skutečným cílem těchto demonstrací...protože ani ti demonstrující to nevědí...jestliže pokus vyjde, stala se někde chyba...

7 2
možnosti
Foto

A co vyprdnout se na konspirace a prostě věřit tomu, že skutečně jde o povzbuzení občanské společnosti, možná jsem bloud, ale skutečně tomu věřím, díky za návštěvu.

5 0
možnosti

Aspoň vím, že nebudu na mrazu. Ale třeba mi seberete důchod, aby zbylo na vás mladé. Jen na okraj, píšu ve stejném tónu, jako vy.

3 0
možnosti
Foto

Však to je dobře, trocha humoru je třeba... a spojuje, díky za návštěvu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 640
  • Celková karma 26,39
  • Průměrná čtenost 2160x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik