Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomáš Černín se mi zdá jediným, který by klesající preference TOPky mohl zvrátit. Má charisma, inteligenci, dobrý projev, výsledky v komunální politice i vlastním hospodářství, spořádanou rodinu a charitativní činnost. Tak ještě aby podědil politické a hospodářské nadání po předcích ( Karel IV, Jiří z Poděbrad, Vilém z Pernštejna).

Je přijatelný pro více vrstev společnosti od monarchistů až po komunisty (jako syna řidiče sanitky a vnuka cestáře by ho snad "prokádrovali"). Osobnost tohoto typu by opravdu mohla lidi spojovat.

1 0
možnosti

Zvolením Pospíšila pro mne TOPka zmizela ze scény. Ovšem že by zrovna Czernin byl tou osobností, která ji pozvedne, silně pochybuji.

1 0
možnosti
Foto

Já v to doufám, díky za komentář.

0 0
možnosti
Foto

Další maltézský rytíř, v TOP 09 zřejmě tradice.

1 0
možnosti
Foto

Ovšem není malta jako malta. A malta na domek spíše z vepřovic, no nevím, nevím;-)

3 0
možnosti
Foto

Jestli ono to světélko opravdu neosvětlilo onen konec, který je a zůstává spíše zazděný. A barabové, jakož i finance na další ražbu, spíše už došli,

2 0
možnosti
Foto

Naděje mi umře poslední ;-D, díky za návštěvu.

1 0
možnosti

Přimíchat modrou krev do politiky, proč ne. Že to funguje, má pan Kalousek už vyzkoušený. Jen je otázka, zda-li je to pět minut před, nebo už dávno po dvanáctý.

3 0
možnosti

:-).......Zdeňku, Kalouskovi nelze upřít, že je mazaný jak liška! Od lidovců vypadl, když se chtěl paktovat s komunisty, tak vytáhl ikonu a ačkoliv šlechtické tituly už do Masaryka nefungují, národ na to skočil a Kalousek si perfektně prodloužil svůj příjem!

TeĎ už doufám skončí a ani žádný hrabě Czernin to nezachrání! Jedině hlupák udělá v životě dvakrát stejnou chybu, doufám že se už voliči poučili! R^

7 2
možnosti
  • Počet článků 641
  • Celková karma 26,32
  • Průměrná čtenost 2157x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik