Diskuse

Pane Foldyna

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J77o75s80e30f 17P72o57t17r

15. 12. 2018 0:06

Hnutí komunistického marxismu bylo náboženským hnutím. Mělo vyznání víry ( neexistuje nic jiného než hmota, hmota je věčná a vyvíjí se ....) náboženské vyučování, zvláště zaměřené na mladou generaci ( politické školení mladých, ideologický boj) okázalé bohoslužby (1. máj., výročí osvobození, oslava VŘSR), náboženskou hierarchii - organizační strukturu strany. Při oslavách stáli nejvyšší náboženští hodnostáři (ústřední výbor strany, většinou samí geronti) v nadoblačné výši, vysoko na tribunách a dole dělnická třída a pracující inteligence je mávátky a třepetalkami adorovala.

Problém byl v tom, že to hnutí bylo mimořádně žárlivé na jiné názory a osobovalo si právo mít absolutní kontrolu nad myšlením poddaných. Zvláště nepřátelské bylo vůči křesťanským názorům. Při instalaci komunistického marxismu podle historiků bylo zavražděno na 100 milionů lidí. Jenže pak došlo k jeho samovolné destrukci, a zůstalo po něm, kromě těch mrtvých, špína, nepořádek , zaostalost, poloprázdné obchody, zadrátované hranice....

Komunismus jako státní doktrina byl odvát na smetiště dějin, ovšem jeho idee jsou nezničitelné. Dokazuj to členové KSČM i spousta neomarxistů. Prokazují se zběsilou nenávistí ke všemu co zavání křesťanstvím a stejně jako dříve k tomu používají polopravdy, nepravdy a lži . Bohužel většina českého národa po desítkách let vymývání mozků jejich myšlenky považují za své.

0 0
možnosti
Foto

Jenomže podle toho zákona církev nic nerestituuje, ale stát se s ní vyrovnává. A to je zcela něco jiného. A třeba ta apoštolská církev získává nějaký majlant, který přece není možné absolutně považovat za nějakou restituci. A vzhledem k tomu, že všechny církve získávají majlant podle téhož zákona a téhož principu, musí solidárně trpět s Apoštoly.

0 1
možnosti
Foto

Díky všem za návštěvu a omlouvám se, dneska jsem diskutovat nestíhal :)

0 0
možnosti
KS

Kdyby se měla vždy respektovat vůle společnosti, to by to dopadlo.

3 0
možnosti
DV

D83a32v47i26d 76V15l80k

14. 12. 2018 8:06

Karma Filipe. Navíc církev je mnohem lepší hospodář než stát a taky je v ní mnohem míň korupce, takže ty majetky skončili v lepších rukou a věřím ,že budou díky tomu sloužit ve prospěch celé společnosti.

9 1
možnosti
Foto

majetky skončily -fuj fuj fuj - kdo vás učil češtinu?

2 0
možnosti
PK

Pan F. má nárok na svůj názor, nic víc a nic míň..

1 0
možnosti
Foto

Soc. dem. je jaká je. Ten ve žluté vestě na tom má podíl. A je to škoda.R^Karma.

8 0
možnosti
MV

Je to paznecht. Tečka.

5 2
možnosti
VS

Je zajímavé, že ČSSD za restituci svého majetku daně nezaplatila. Ona ani nezaplatila advokátovy, která jim ten majetek vysoudil. Možná že potřebují peníze, aby nás opět podarovali něčím zadármo ;-)

11 1
možnosti
Foto

advokátovi, proboha co se děje s českým národem? Sám to tuším, ale nechci urazit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 643
  • Celková karma 25,68
  • Průměrná čtenost 2150x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik