Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Babiš ...hlasy pro něj nevypovídají tolik o něm, ale o úpadku českého národa - morálního i inteligenčního. Je to podvodník ve velkém, případ Čapí hnízdo by mohl pochopit i hlupák. Na 54 miliónovou dotaci určenou pro malé a střední firmy by Agrofert neměl nárok. Tak to ještě v době anonymních akcií převedl na své děti a po vyčerpání dotace to vzal zpět do Agrofertu. Jednoduchý a primitivní podvod za který by řadový občan dostal 10 let vězení.Zatím v tichosti vrátil peníze zpět do Bruselu. Dočkáme se jeho uvěznění?

1 0
možnosti
Foto

volby jsou jen iluzí že máme moc něco změnit-na Kladně nakonec koalice vyšachovala vítěze voleb-tak má to cenu?8-o-jinak obrat-vařit svatbu- je opravdu vtipnýR^;-D

1 0
možnosti
JC

Z celých senátních voleb mi vyšlo, že teď bude celý ten tzv. "legislativní proces" prostě jen delší, protože senátoři budou dělat vše pro to , aby nic z parlamentu neprošlo.

2 0
možnosti
Foto

P67e23t80r 93H80a76h64n

19. 10. 2018 8:03

Babiš si nasadí k trnové koruně i trnová tanga a ještě na ně pobere dotaci z EU...

Ale za článek karmaR^

2 0
možnosti
DP

Vařil svatbu. ;-D Chápu, jak jste to myslel, ale úplně vidím tu nevěstu se ženichem, jak bublají v kotli.;-D

3 0
možnosti
IA

Pane Vracovský, vy jste vynikající autor a humorista. Moc se mi to líbilo, co jsem četla. Mohu váš článek poslat na můj fcb?V

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za návštěvu, je ke sdílení už jen tím, že tu je samosebou :)

0 0
možnosti
JK

V dnešní elektronické době spoluobčané 80+ jsou schopni na internetu utratit desetitisíce za nejen šmejdské zboží a občané 30- mají srandu z obrovské nepřehledné plachty u které nejde fultextové vyhledávání a najít svého oblíbence je detektivní práce na cca hodinku. V době globálních sítí, přeinformovanosti a internetových i mobilních interaktivních aplikací běháme s papírky sem a tam několikrát do roka. Je to normální? Bojí se snad politici něčeho? Online volby by zvedli účast tak , že by se už vůle voličů nedala zpochybňovat. Já kliknou do políčka vedle svého kandidáta umím, kdo z vás ne?

3 1
možnosti
SB

Mluvíte mně z duše. Já osobně nechodím k volbám, protože jsem invalida ZTP a kdybych měl možnost volit na internetu, tak bych rozhodně volil. Téměř vše si vyřizuji přes počítač. Jen se divím třeba tomu, že Piráti už elektronické volby neprosadili, když všechno jen kritizují.

5 1
možnosti
SB

Mě rozesmály komentáře České televize s kandidáty do senátu. Když každému pokládali stejné otázky a jedna z nich byla, co říkají o důležitosti senátu a o případném jeho zrušení. Odpovědi byli jednoznačné - senát velmi důležitý a zachovat. Předvolební průzkumy normálních občanů a volební účast 16,5 % však tuto kapitolu uzavřely: o senát není zájem a je na snadě jej zrušit. Proč se ČT neptá občanů na ulici, co si myslí o senátu ?

6 2
možnosti
Foto

Většina lidí má i jiné zájmy než neustále chodit k volbám, to se docela dá pochopit, navíc většinu lidí zatěžují víc než je zdrávo narůstající požadavky, tu musí zaškrtat a křížkovat, tu musí zahodit některé volební lístky a už to bují, už to roste a nic to nepřináší. Sliby se slibují a blázni se radují a možná je většina už jen krůček k tomu, že jejich život za ně nikdo žít nemůže, že jsou to oni, kdo se musí včera, dnes a zítra potýkat s běžnými problémy života. Fungující stát by měl vypadat tak, že o něm vůbec nevíte, prostě funguje někde na pozadí a vy si můžete pohodlně žít svůj život. Místo toho tady máme Babiše, který slibuje hory doly černý les a skutek utek a když už neví kudy tudy, začne se litovat, je tohle opravdu to, co potřebuje každý jeden z nás k životu? Tak doufejme, že se blíží jeho konec, protože tohle opravdu není cesta k prosperitě a lepšímu příští.

8 5
možnosti
JA

Dovolím si s Vámi trochu nesouhlasit - vyšachováno bylo mnoho jiných vítězných stran v obcích, nejen ANO.

Napadlo mě, co kdyby měli vítězové automaticky zajištěno místo v radách obcí a křeslo starosty?

3 1
možnosti
JC

A proč proboha? Leckde ANO vyšachovalo vítěze voleb, je to prostě politika...

0 0
možnosti
  • Počet článků 643
  • Celková karma 25,75
  • Průměrná čtenost 2150x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik