Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Myslím si, že je to až moc pesimistický příspěvek. Znám dost kvalitních českých hospůdek.

0 0
možnosti
Foto

Bohužel, pod pokličkou to pořád ještě není tak nablýskané, jak by mělo být. Píšete o hospůdkách, pod tou zdrobnělinou si představím menší podnik, kde maká majitel s rodinou třeba. Já píšu spíš o větších hospodách se spoustou personálu, tam bohužel to pořád ještě často není ono. Ale už se blýská na lepší časy, první hráči kteří hrají fér se objevují . Jen houšť a větší kapky to chce.

0 0
možnosti
VM

... a není za tím zlepšením náhodou ona kritizovaná a vysmívaná neviditelná ruka trhu, který už nechtěl absorbovat ty blafy?

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, to jednoznačně. Já ji nevysmívám, jen tu nevládla v devadesátkách.

0 0
možnosti
PK

No jo chce to počkat pět generací dopředu a bude určitě nějaká změna....;-D

0 0
možnosti
Foto

Ony už ledy tají, ale chtělo by to rychleji :)

1 0
možnosti
  • Počet článků 641
  • Celková karma 26,42
  • Průměrná čtenost 2157x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik