Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K31a65r92e77l 94C63a19c45h

18. 12. 2017 2:29

Naprostý souhlas. Proto bych otázku kouření neřešil zákonem, ale jen hygienickou podmínkou. Kdo žádá o povolení restauračního provozu s vyvařováním a podáváním jídel, musí zabezpečit nekuřácký provoz. Kdo chce provoz kuřácký, může podávat maximálně tlačenku s octem a cibulí, nebo utopence apod. Provozovatelé pivnic, náleven a barů by si pak mohli sami rozhodnout, zda se u nich bude či nebude kouřit.

6 1
možnosti
Foto

No jasně :) Díky za návštěvu.

0 0
možnosti

R54a27d94e82k 14J83a76r77o46š

17. 12. 2017 17:59

V podstatě souhlas a karma. R^

Kde se vaří, nechť se nekouří.

Nicméně kafíčko, pivečko a vizourek či fernetek chutná nejlíp s gigárkem či doutníčkem. Takže v pijáckých barech a pivnicích bych kouření povolil...

8 0
možnosti
Foto

Ano, přesně tak. Kdo chce tržit na jídle, přijde na to sám. Díky za návštěvu :)

3 0
možnosti
Foto

Patřím také k bývalým kuřákům, ale problém není v kouření , kuřácích a nekuřácích, problém se jmenuje "Agrese vůči vlastnickým právům".

10 1
možnosti
Foto

Tak to nejsme v rozporu.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za návštěvu :)

0 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu :)

0 0
možnosti

Souhlasím. Teprve když člověk típne poslední cigaretu, po dvou třech měsících, zjistí, kolik je vůní a kolik chutí. Jako kuřák to vůbec netušil.

3 0
možnosti
Foto

Přesně :) Díky za návštěvu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 643
  • Celková karma 25,81
  • Průměrná čtenost 2150x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik