Polední menu není pro restauratéry na zbohatnutí.....
Po stránce finanční je spíš mírným přilepšením, za poměrně velkou porci námahy.Jeho největší význam spočívá v tom, že když dobře zvládneme polední menu, je dost velká pravděpodobnost, že některé strávníky nalákáme a dají nám šanci i na "alakart", či při oslavách, svatbách, promocích... Ostatně co se reklamy týče, není nad sdílenou dobrou zkušenost.
Polední meníčka musí "odsejpat"...
Nikdo nemá prostor sedět a čekat hodinu na vytvoření té nejvyšší gastronomie.Kuchař musí mít v hlavě srovnanou nejen ekonomiku jídla, ale i organizaci práce, aby to "lítalo"... Nicméně, rozhodně se nejedná o nějaké druhořadé vaření. To co dostanete na talíř nesmí mít jedinou chybu a musíte se olizovat ještě dlouho po spolknutí posledního sousta.
Zkrátka musí to být takové, co si sebou nepřinesete v krabičce a stojí vám za to navštívit nás.Já na to šel třeba takhle....
Burgry jsou v posledních letech nedílnou součástí poledních menu....
Někdy se šikne i kousek ryby....
Salátek s pečenou zeleninou a zauzenou panenkou je také fajn...
V chladnějších dnech je třeba sexy bůčku...
A kdo má hlad, dorazí se buchtou...
Už jste nakrmení, tak se můžeme zbláznit...
Díky a ahoj Filip